یدارهای مردمی وزیر زراعت با اقشار مختلف جامعه برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۲/۱۳ - ۱۵:۵۲
د ټولنې له بېلابېلو پرګنو سره د کرنې وزیر ولسي کتنې

۱۳ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با شماری از اقشار مختلف جامعه دیدار و روی موضوعات متنوع صحبت کرد.
در این دیدارها، ملاآغاجان حاجی سالم معین مالی و اداری وزارت، ملامحمدحسین خورشید رئیس دفتر وزیر، مولوی عبدالستار حکیم رئیس زراعت ولایت لغمان و پیرصاحب رئیس زراعت ولایت لوگر نیز حضور داشتند و نظریات، پیشنهادات و نیازمندی‌های خود را در بخش‌های مختلف با وزیر زراعت شریک ساختند.
باشنده‌گان از ولایات مختلف کشور نیز مشکلات‌شان را با رهبری وزارت زراعت در میان گذاشتند. وزیر زراعت به منظور رسیدگی به این مشکلات، هدایت‌های لازم را صادر کرد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۷:۱۷
Background image

بازدید والی بدخشان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری


۱۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
والی ولایت بدخشان، مولوی محمد اسماعیل غزنوی، همراه با شماری از رؤسای ادارات امارتی، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید به عمل آورد.
در این بازدید، والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۱۰:۴۰
Background image

توزیع گندم و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده بازگشته در فراه آغاز شد

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌های غله و نقدی برای خانواده‌های جدید بازگشته در ولایت فراه آغاز شد. این برنامه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۵ - ۹:۴۱
Background image

توزیع کود کمپوست برای دهقانان ولسوالی چاه‌آب

۱۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و دفتر میشن‌ایست، روند توزیع کودهای عضوی نوع کمپوست را برای شماری از دهقانان. . .

بازگشت به خبرها