گفت‌وگوی وزیر زراعت با سرپرست وزارت مالیه در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت

naim.rezai
شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۶ - ۱۶:۲۹
گفت‌وگوی وزیر زراعت با سرپرست وزارت مالیه در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت

۱۶ اسد ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، در مورد پروژه‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت بحث و گفت‌وگو کردند.
در این جلسه روی خشک‌سالی در سال جاری و برنامه‌های حکومت برای مقابله با پیامدهای آن بحث و تبادل نظر شد.
محمدخالد پاینده، سرپرست وزارت مالیه، با اشاره به محدودیت امکانات و بودجه، از آماده‌گی وزارت مالیه برای تمویل و افزایش بودجه پروژه‌های اضطراری وزارت زراعت، از جمله پروژه اضطراری زراعت و مصونیت غذایی (EATS) سخن گفت. وی هم‌چنان گفت که مشکلات سایر پروژه‌های اضطراری در بخش زراعت و مالداری، از طریق کمیته تخنیکی حل شود و باقی پروژه‌های اختیاری که مطابق فیصله کابینه جمهوری اسلامی افغانستان تنقیص شده است، تنقیص شده محسوب می‌شود.
سرپرست وزارت مالیه علاوه کرد که وزارت زراعت می‌تواند هزینه پروژه‌های دارای اولویت خود را از طریق بودجه غیراختیاری تأمین کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۵:۲۵
Background image

در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ برای دهقانان آموزش کشت و برداشت زعفران داده شد

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری موسسه "دست به دست" برای ۵۰ تن از دهقانان در مناطق شهرک ترکمانیه، اوته‌قل و سیاه‌گرد ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۲
Background image

دکابل خاک جبار ولسوالی کې ۲۳ بېوزلو او معلولو کورنیو ته نسلي وزې ووېشل شوې

۲۲ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کابل د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د هڅو په پایله کې، د«ډي.آر.سي» مؤسسې په مالي او د «آر.آر.اې.اې» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ د کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بدخشان

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین سراسری واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) را آغاز نمود.
مراسم. . .

بازگشت به خبرها