گزارش فعالیت‌ها در فارم تحقیقاتی شیشم باغ ولایت ننگرهار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۲۲ - ۱۳:۴۷
کارمندان فارم تحقیقاتی شیشم باغ ولایت ننگرهار در بخش‌های تحقیق تخم‌های اصلاح شده غله‌جات، درختان مثمر و تشخیص امراض فعالیت‌های ثمربخشی را انجام داده اند.

کارمندان فارم تحقیقاتی شیشم باغ ولایت ننگرهار در بخش‌های تحقیق تخم‌های اصلاح شده غله‌جات، درختان مثمر و تشخیص امراض فعالیت‌های ثمربخشی را انجام داده اند.
به گفته مسوولان این فارم فعالیت‌ها در بخش آماده سازی بستر و کشت  سه تجارب اگرانومی، ایجاد قوریه‌های درختان مثمر، آماده سازی بستر و کشت ۱۱ تجربه تخم‌های اصلاح شده، تحقیق روی تثبیت امراض و آفات نباتات، آماده سازی بستر و کشت ساحات تولید تخم مادری گندم، آماده سازی بستر خاک برای کشت جواری می‌باشد.
 نظر به این فعالیت‌ها به مواد ذیل ضرورت است تا فارم روی آن نیز کار نماید. تهیه تخم هستوی لوبیا، نخود  و تخم‌های هستوی سبزیجات نیازمندی‌های فارم می‌باشد و این فارم میتواند روی تخم مادری این نباتات کار نموده و تولید کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۱۰:۱۰
Background image

رئیس توسعه سکتور خصوصی وزارت زراعت با رئیس زراعت ولایت لغمان و مسئولان فارم‌ها نشست برگزار کرد

۶ مرغومه ۱۴۰۴ هـ.ش
۶ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
هیأت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری رئیس توسعه سکتور خصوصی، قاری محمد اکبر امینی، در جریان سفر به ولایت لغمان، در حضور رئیس زراعت،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۶ - ۹:۲۳
Background image

آموزش شاخه‌بری درختان برای باغداران ولسوالی شکر‌دره

۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری ومالداری ولایت کابل در  ولسوالی شکر‌دره، به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های تخنیکی باغداران، برنامه آموزشی شاخه‌بری درختان را به‌گونه عملی در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

بازگشت به خبرها