گزارش سی‌و‌هفتمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت بادغیس

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۳/۲۰ - ۱۴:۳۷
گزارش سی‌و‌هفتمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب ولایت بادغیس

 سی و هفتمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و بازپس گیری زمین‌های غصب شده در  ولایت بادغیس به ریاست رییس زراعت و اشتراک اعضای آن برگزار شد.
 در جلسه هیئت تخنیکی  جلوگیری از غصب ولایت بادغیس پس از  بحث و تبادل نظر روی موضوعات مورد بحث، ملاحظه  عرایض و اسناد اراییه شده توسط مراجعین از ولسوالی های جوند، بالامرغاب غورماچ تگاب عالم در نتیجه چنین تصامیم اتخاذ شد. 
  هیئت از اقوام زمند و نورخیل ساکنین ولسوالی های بالامرغاب و غورماچ از مناطق تحت ساحه علفچرهای عامه ذریعه استعلامیه ها مطالبه اسناد و مدارک شرعی نمود و اقوام مذکورکاپی اسناد را ارایه داشتند که از نظر هیئت تخنیکی  مدار اعتبار نمی باشد  لهذا از ایشان خواسته شد تا اسناد معتبرشرعی را ارایه بدارند. 
نظر محمد ولد محمدرفیق طی  عریضه ادعا نموده بود که منطقه کشکک سردره خرگوش ولسوالی تگاب عالم علفچر عامه بوده که از طرف شخص بنام مولو آقا به عبدالصمد نام بفروش رسانیده شده است، طی استعلامیه مطالبه اسناد و مدارک شرعی گردید بود که شخص مولوی آقا نام اسناد را بعنوان اسناد شرعی بدسترس هیئت مذکور قرار داده و تصمیم هیئت بر این شد که محدوده‌ای را که اسناد ارایه شده احتوا می نماید توسط هیئت مورد مشاهده قرارگرفته و جی پی اس گردد که به رفتن هیئت به ساحه معطل قرار داده شد. 
 پلان سفر به ولسوالی های قادس، تگاب عالم و جوند ولایت بادغیس توسط هیئت  تخنیکی ترتیب گردید که  جهت بررسی و جلوگیری از غصب، تثبیت و تشخیص زمین‌های غصب شده امارتی، مرعی عامه و اوقافی که بتاریخ ۲۱/۱۱/۱۴۴ عازم ولسوالی های مذکور گردند.

که خدمت تقدیم شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها