گزارش‌دهی مسوولان موسسه ANHDO  به وزارت زراعت 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۳/۲۲ - ۹:۴۸
گزارش‌دهی مسوولان موسسه ANHDO  به وزارت زراعت 

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت با مسوولان موسسه ANHDO دیدار کرده و گزارش فعالیت‌ها و کارکرد های شان را استماع نمود.
در این جلسه معین مالی و اداری پس از استماع گزارش فعالیت‌ها و کارکرد های موسسه متذکره به مسوولان هدایت داد تا پس از بررسی کارکرد ها و نتایج آن درصورت موثر بودن فعالیت‌ها ادامه تطبیق پروژهای موسسه متذکره را تمدید نمایند.
موسسه متذکره قبلا خدمات غیر انتفاعی را در سکتور زراعت انجام می داد اما به مدتی به دلیل نبود تمویل کننده فعالیت ‌های شان متوقف گردیده بود اما فعلا  می خواهند که یک پروژه را به هزینه چهارصد هزار یورو در بخش زراعت تطبیق نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها