کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۴:۴۷
کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است


۵قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که میزان تولید کِشته در این ولایت، امسال ده درصد افزایش داشته است.
عبدالوهاب محمدی رییس اداره زراعت ولایت بامیان، گفت که امسال در حدود یک‌هزار و هشت‌‌صد متریک تُن کٍشته تولید شده است. به گفته‌ی او، دلیل افزایش در تولید کٍشته، به ثمر رسیدن شماری از نهال‌های زردآلو است که چند سال قبل غرس شده بود.
بیشتر باغ‌های زردآلو در ولسوالی‌های کهمرد، سیغان، یکاولنگ نمبر یک و دو، شبر و ورس قرار دارند. بیشتر محصول این درختان در بازارهای داخلی و ولایت‌های هم‌جوار به مصرف می‌رسد.
نام‌دارترین نوع کٍشته بامیان چپه‌نمک، دوکک، غولینگ جانو، برگک ساقی، برگک ساده، غولینگ می‌باشند و از طعم خوب بردارند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۱:۵۹
Background image

توزیع و رهنمایی غرس ۱۵۰۰ اصله نهال بادام در ولسوالی دره‌صوف پائین سمنگان 

۲۲ دلو ۱۴۰۴ ه‍.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از طریق بودجه انکشافی، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را در قالب سه قطعه نمایشی باغ تجارتی دوجریبه، برای شماری از باغداران در ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۱۰:۲۹
Background image

تطبیق برنامه آموزشی و وقایوی استفاده از روغن زمستانی در مرکز ولایت نیمروز

۲۲ دلو ۱۴۰۴ ه‍.ش
تیم تخنیکی حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور تطبیق کمپاین مجادله با امراض و آفات نباتی و ارتقای سطح آگاهی باغداران، از قریه دهمرده مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۳۱
Background image

در ولایت لغمان برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده از مهاجرت، کمک گندم خوراکی و پول نقد توزیع شد

۲۲ دلو ۱۴۰۴ ه‍.ش
۲۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ ه‍.ق
در ولایت لغمان، بر بنیاد شفقت ویژه امیرالمؤمنین حفظه‌الله، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای ۱۲۰۰ خانواده‌ای که به‌تازگی از کشورهای همسایه به. . .

بازگشت به خبرها