کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۴:۴۷
کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است


۵قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که میزان تولید کِشته در این ولایت، امسال ده درصد افزایش داشته است.
عبدالوهاب محمدی رییس اداره زراعت ولایت بامیان، گفت که امسال در حدود یک‌هزار و هشت‌‌صد متریک تُن کٍشته تولید شده است. به گفته‌ی او، دلیل افزایش در تولید کٍشته، به ثمر رسیدن شماری از نهال‌های زردآلو است که چند سال قبل غرس شده بود.
بیشتر باغ‌های زردآلو در ولسوالی‌های کهمرد، سیغان، یکاولنگ نمبر یک و دو، شبر و ورس قرار دارند. بیشتر محصول این درختان در بازارهای داخلی و ولایت‌های هم‌جوار به مصرف می‌رسد.
نام‌دارترین نوع کٍشته بامیان چپه‌نمک، دوکک، غولینگ جانو، برگک ساقی، برگک ساده، غولینگ می‌باشند و از طعم خوب بردارند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها