کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۹/۵ - ۱۴:۴۷
کِشته بامیان امسال ۱۰ درصد افزایش داشته است


۵قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که میزان تولید کِشته در این ولایت، امسال ده درصد افزایش داشته است.
عبدالوهاب محمدی رییس اداره زراعت ولایت بامیان، گفت که امسال در حدود یک‌هزار و هشت‌‌صد متریک تُن کٍشته تولید شده است. به گفته‌ی او، دلیل افزایش در تولید کٍشته، به ثمر رسیدن شماری از نهال‌های زردآلو است که چند سال قبل غرس شده بود.
بیشتر باغ‌های زردآلو در ولسوالی‌های کهمرد، سیغان، یکاولنگ نمبر یک و دو، شبر و ورس قرار دارند. بیشتر محصول این درختان در بازارهای داخلی و ولایت‌های هم‌جوار به مصرف می‌رسد.
نام‌دارترین نوع کٍشته بامیان چپه‌نمک، دوکک، غولینگ جانو، برگک ساقی، برگک ساده، غولینگ می‌باشند و از طعم خوب بردارند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۲۱
Background image

به شماری از  خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار کابل بزهای شیری توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف، برای شماری از خانواده‌های نیازمند در ولسوالی خاک‌جبار بزهای شیری توزیع کرد.
در این برنامه، برای ده. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۱۵:۳
Background image

نشستی برای مبارزه با آفت حشره‌ای کفشک در ولایت غور برگزار شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به منظور بررسی وضعیت شیوع آفت حشره‌ای کفشک و اتخاذ تدابیر لازم برای کنترول آن، نشست اضطراری برگزار کرد.
این نشست به ریاست مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۱ - ۸:۴۳
Background image

به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور ولایت ننگرهار کود عضوی توزیع شد

۱۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذوالحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، اداره غذا و زراعت ملل متحد و با همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، به ۳۵۰ خانواده در ولسوالی لعل‌پور. . .

بازگشت به خبرها