کنفرانس مطبوعاتی در مورد حل منازعه مردم خواجه بهاو‌الدین ولایت تخار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۸/۱۰ - ۱۱:۳۸
د تخار ولایت د خواجه بهاوءالدین خلکو د شخړې د حل په موخه رسنیز کنفرانس

مولوی قاسم خالد معین وزارت سرحدات، اقوام و قبایل و مولوی مصباح‌الدین مستعین رئیس اطلاعات و آگاهی‌عامه وزارت زراعت در مرکز رسانه‌های حکومت جزئیات حل منازعه زمین میان  باشنده‌های مهاجرقشلاق ولایت تخار با رسانه‌ها شریک ساختند.
در این کنفرانس در مورد توزیع ۱۵۰ نمره زمین دولتی به باشنده‌های  قبلی دهکده مهاجر قشلاق و تسلیم‌دهی خانه‌ها به صاحبان اصلی آن  معلومات داده‌شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۹:۴۵
Background image

پرداخت کمک‌های نقدی برای مستفیدین برنامه‌های زراعتی در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی عنابه ولایت پنجشیر، کمک‌های نقدی برای شماری از بانوان مستفید از برنامه‌های زراعتی و مالداری توسط موسسه نسل‌های آینده افغانستان، با همکاری ریاست زراعت پنجشیر. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۹:۶
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم بذری و کودهای کیمیاوی برای دهاقین پیشقدم در ولسوالی فرزه کابل

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی فرزه ولایت کابل، تخم اصلاح‌شده گندم بذری و کودهای کیمیاوی به ۷۴ تن از دهاقین پیشقدم توزیع شد. این روند با هدف حمایت از کمپاین کشت گندم خزانی و تقویت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۵:۱۳
Background image

توزیع گندم بذری اصلاح‌شده برای ۳۳ دهقان مستحق در ولسوالی چال تخار انجام شد

۲۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از توزیع گندم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۳۳ دهقان مستحق و واجد شرایط در ولسوالی چال این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات. . .

بازگشت به خبرها