کنترول از جریان کشتار حیوانات در ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱/۱۶ - ۹:۲۸
کنترول از جریان کشتار حیوانات در ولایت بلخ

۱۶ حمل ۱۴۰۲ هـ.ش
کمیته مشترک ولایت بلخ جهت کنترول صنف قصابان متشکل از نماینده ریاست شاروالی، زراعت و پرسونل مسلخ به هدف عرضه گوشت معیاری، صحی و با کیفیت برای شهروندان و جلوگیری از کشتار خودسرانه و غیر صحی حیوانات؛ قصابی‌های شهر مزار را کنترول نمودند.
 در این فعالیت از قصابی‌های چوک شمع، چوک نور، چوک ذبیح‌الله، دروازه شادیان،  بندر یلمرب ، دروازه بلخ، کوچه شرشره، دشت شور، کارته بخدی و کارته سید آباد کنترول صورت گرفت.
به قصابان مناطق نامبرده توصیه‌های لازم جهت مراعات نمودن نظافت، اخذ جواز کار، اخذ کارت صحی و ذبح حیوانات شان در مسلخ عصری توصیه و رهنمایی لازم ارائه گردید.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۵۱
Background image

آغاز کمپاین کنترول امراض و آفات نباتی در ولسوالی رخه

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در  ولسوالی رخه کمپاین کنترول و جلوگیری از امراض و آفات نباتی را در شماری از قریه‌جات این ولسوالی آغاز کرد.
این. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۹
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با مسئول کمیته صلیب سرخ پیرامون تداوم همکاری‌ها در بخش زراعت

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری در یک دیدار رسمی با هدایت‌الله ساحل مسئول کمیته صلیب سرخ و هیئت همراهش در مقر این ریاست دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۶ - ۱۵:۴۸
Background image

سفر هیئت تخنیکی به کندز برای سروی و تثبیت چراگاه‌ها

۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور سروی، تشخیص و تثبیت چراگاه‌های ولایات شمالی کشور، پس از ولایت بغلان به ولایت کندز سفر کرد. 
این هیئت به رهبری. . .

بازگشت به خبرها