کمیته اضطراری جهت توزیع مواد خوراکه حیوانی به مالداران در ولایت سمنگان ایجاد شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ - ۱۳:۳۲
کمیته اضطراری جهت توزیع مواد خوراکه حیوانی به مالداران در ولایت سمنگان ایجاد شد


۱۲ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
به اساس هدایت ملا عبدالاحد فضلی والی سمنگان کمیته اضطراری متشکل از ریاست‌های اقتصاد، مبارزه با حوادث، آمریت سرحدات و اقوام قبایل به سرپرستی مولوی نیاز محمد عابد رئیس زراعت جهت رسیدگی به نیاز‌مندی‌های خوراکی مواشی و توزیع آن ایجاد گردید. 
هدف از ایجاد کمیته رسیدگی به نیاز‌های اولیه و خوراکی مالداران توزیع کاه، کنجاره، و دیگر ضروریات است تا از آسیب رسیدن به مواشی جلوگیری شود.
این کمیته دیروز جمعه ایجاد شد که در راس آن مولوی نیاز محمد عابد رئیس زراعت سمنگان قرار دارد، در هماهنگی با ریاست های مربوطه به قریجات دور دست ولسوالی های خلم، حضرت سلطان و ولسوالی خرم سارباغ رفته مواد خوراکه حیوانی از قبیل کاه، کنجاره به مالداران توزیع نموده و هم مواشی گیر مانده از برف را نجات داده و به مشکلات مردم و مالداران از نزدیک رسیدگی نمودند. 
همچنین این کمیته در ساحات و قریه جات دور دست مرکز ایبک مانند رباطک، منقوطن، خواجه مومن و کوسه سای که مالداران از ولسوالی های خرم و سارباغ و روی دوآب آمده بود و نیاز مبرم به رسیدگی داشتند از طرف کمیته رسیدگی و مواد خوراکه حیوانی توزیع گردید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۵:۱۲
Background image

برگزاری جلسه پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات در وزارت زراعت

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور بررسی و تنظیم پلان عمل احیا و حفاظت از جنگلات کشور، در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی این. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۴:۳۰
Background image

دیدار فنی از ساحات زراعتی قریه قلعه نورخان ولایت پروان

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان فنی و مسلکی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان از باغ‌ها و زمین‌های زراعتی قریه قلعه نورخان ساحه خلازیی دیدار نمودند. این برنامه به اساس هدایت رهبری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۱ - ۱۱:۵۰
Background image

افتتاح مسلخ معیاری مواشی در شهر کهنه تالقان ولایت تخار 

۲۱ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
یک باب مسلخ معیاری و عصری در منطقه شهر کهنه تالقان ولایت تخار  توسط شرکت خصوصی اعمار و به بهره‌برداری سپرده شد. این مسلخ با در نظرداشت اصول صحی و حفظ محیط زیست ساخته. . .

BACK TO NEWS