کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۰:۲۳
کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

۴ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت سرپل می‌گوید، برنامه تطبیق دوای لایم‌سلفر به منظور جلوگیری از امراض و آفات قارچی نباتات، کمپینی توسط پرسونل مسلکی آن ریاست در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز شده است.
این کمپین سه هفته طول خواهد کشید و شامل راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی به دهقانان و باغداران درباره‌ی روش استفاده از دوای ترکیبی لایم‌سلفر می‌باشد. لایم سلفر دوای ترکیبی از سلفر و چونه است که در زمان استراحت نبات بعد از شاخچه‌بری روی درختان مثمر استفاده می‌شود و به خاطر کنترل قارچ‌ها رول اساسی دارد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS