کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۰:۲۳
کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

۴ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت سرپل می‌گوید، برنامه تطبیق دوای لایم‌سلفر به منظور جلوگیری از امراض و آفات قارچی نباتات، کمپینی توسط پرسونل مسلکی آن ریاست در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز شده است.
این کمپین سه هفته طول خواهد کشید و شامل راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی به دهقانان و باغداران درباره‌ی روش استفاده از دوای ترکیبی لایم‌سلفر می‌باشد. لایم سلفر دوای ترکیبی از سلفر و چونه است که در زمان استراحت نبات بعد از شاخچه‌بری روی درختان مثمر استفاده می‌شود و به خاطر کنترل قارچ‌ها رول اساسی دارد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۸
Background image

آغاز کار ساخت یک کانال آبیاری در ولسوالی اچین ننگرهار؛ زمینه کار برای صدها تن فراهم شد

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۴ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، کارهای اساسی ساخت یک کانال آبیاری از سوی اداره مهاجرین دنمارک (DRC) در قریه مکتب ولسوالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۷ - ۸:۳۶
Background image

افتتاح کار احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان در فاریاب

۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کارهای احداث باغ دوستی افغانستان و اوزبیکستان بر روی ۳۰۰ جریب زمین امارتی در ولسوالی خانچهارباغ ولایت فاریاب، با حضور مسئولان افغانستان و اوزبیکستان و مقامات محلی، رسماً. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۶ - ۱۶:۲۶
Background image

توزیع ۲۲۰ کندوی زنبور عسل برای ۵۵ خانواده در ولسوالی بهارک بدخشان

۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری با مؤسسه مؤسسه ارتقای اجتماعی و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۲۰ کندوی زنبور عسل را برای ۵۵ خانواده. . .

بازگشت به خبرها