کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۰:۲۳
کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

۴ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت سرپل می‌گوید، برنامه تطبیق دوای لایم‌سلفر به منظور جلوگیری از امراض و آفات قارچی نباتات، کمپینی توسط پرسونل مسلکی آن ریاست در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز شده است.
این کمپین سه هفته طول خواهد کشید و شامل راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی به دهقانان و باغداران درباره‌ی روش استفاده از دوای ترکیبی لایم‌سلفر می‌باشد. لایم سلفر دوای ترکیبی از سلفر و چونه است که در زمان استراحت نبات بعد از شاخچه‌بری روی درختان مثمر استفاده می‌شود و به خاطر کنترل قارچ‌ها رول اساسی دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها