کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۰:۲۳
کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

۴ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت سرپل می‌گوید، برنامه تطبیق دوای لایم‌سلفر به منظور جلوگیری از امراض و آفات قارچی نباتات، کمپینی توسط پرسونل مسلکی آن ریاست در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز شده است.
این کمپین سه هفته طول خواهد کشید و شامل راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی به دهقانان و باغداران درباره‌ی روش استفاده از دوای ترکیبی لایم‌سلفر می‌باشد. لایم سلفر دوای ترکیبی از سلفر و چونه است که در زمان استراحت نبات بعد از شاخچه‌بری روی درختان مثمر استفاده می‌شود و به خاطر کنترل قارچ‌ها رول اساسی دارد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۹
Background image

در بلخ برای ۵۵ دهقان ولسوالی نهرشاهی پیاز زعفران توزیع شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

کارمندان ریاست زراعت بلخ در  ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست به دست»، روند توزیع پیاز زعفران را برای ۵۵ دهقان در قریه شهرک وطنی این ولسوالی انجام. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۴۷
Background image

وزیر زراعت با سفیر ایران در کابل دیدار کرد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان در دفتر کارش با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل، دیدار و درباره گسترش همکاری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۵:۲۴
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۳۰ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش

جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

BACK TO NEWS