کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۰:۲۳
کمپین مبارزه با بیماری‌ها و آفت‌های نباتی در سرپل آغاز شد

۴ حوت ۱۳۹۹
ریاست زراعت ولایت سرپل می‌گوید، برنامه تطبیق دوای لایم‌سلفر به منظور جلوگیری از امراض و آفات قارچی نباتات، کمپینی توسط پرسونل مسلکی آن ریاست در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت آغاز شده است.
این کمپین سه هفته طول خواهد کشید و شامل راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی به دهقانان و باغداران درباره‌ی روش استفاده از دوای ترکیبی لایم‌سلفر می‌باشد. لایم سلفر دوای ترکیبی از سلفر و چونه است که در زمان استراحت نبات بعد از شاخچه‌بری روی درختان مثمر استفاده می‌شود و به خاطر کنترل قارچ‌ها رول اساسی دارد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز شاخه‌بُری درختان در بلخ

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ اعلام کرد که روند شاخه‌بُری درختان میوه به‌منظور بهبود رشد و افزایش حاصل‌دهی در مربوطات این ریاست آغاز شده است.
این برنامه با همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۵۳
Background image

بازدید رئیس زراعت از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار بازدید کرده و وضعیت فعالیت‌های زراعتی این مدیریت را مورد بررسی قرار داد.
در جریان این بازدید، قاری قطب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

به ۱ هزار ۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت  در لوگر روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی آغاز شد

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس لطف و توجه ویژهٔ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در ولایت لوگر آغاز شد.
این کمک‌ها. . .

بازگشت به خبرها