کمپاین نهال شانی سال ۱۴۰۳  در ولایت پنجشیر آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۱۲:۵۷
کمپاین نهال شانی سال ۱۴۰۳  در ولایت پنجشیر آغاز شد

۲۴ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
کمپاین نهال شانی بهاری تحت عنوان (غرس نهال محو خشک سالی) در ولایت پنجشیر از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز گردید. 
در محفلی که به همین مناسبت در محوطه مقام ولایت پنجشیر با حضور داشت حافظ محد آغا حکیم والی ولایت پنجشیر، ملا روح الله شاه ملنگ معاون مقام ولایت، قاری فضل الله دیوبند رئیس اداره زراعت، سایر روئسای ادارات امارتی و جمعی از باشنده گان این ولایت دایر گردیده بود والی پنجشیر از مردم خواست تا به این کمپاین پیوسته و با غرس نهال در محو خشک سالی و سرسبز سازی  محیط خویش سهم بگیرند. 
سپس رئیس زراعت در مورد ارزش و اهمیت نهال شانی، پاکی محیط زیست و سرسبزی از دید نصوص شرعی صحبت نموده و تاکید نمود که غرس نهال در حقیقت صدقه جاریه محسوب می‌شود. 
بعدا مولوی محمد محفوظ کوهستانی رئیس محیط زیست ولایت پنجشیر صحبت نموده در مورد اهمیت نهال شانی، فضای سبز و حفاظت از محیط زیست تاکید نمود.
 سپس ‌کمپاین متذکره با غرس چند نهال توسط اشتراک کننده گان این محفل رسما آغاز گردید. 

این کمپاین تا تاریخ ۱۵ حمل۱۴۰۳ ادامه دارد و ریاست زراعت پنجشیر پلان دارد تا سی هزار نهال مثمر و غیر مثمر را در سرتاسر این ولایت غرس نماید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها