کمپاین نهال شانی سال ۱۴۰۳  در ولایت پنجشیر آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۴ - ۱۲:۵۷
کمپاین نهال شانی سال ۱۴۰۳  در ولایت پنجشیر آغاز شد

۲۴ حوت ۱۴۰۲ هـ.ش
کمپاین نهال شانی بهاری تحت عنوان (غرس نهال محو خشک سالی) در ولایت پنجشیر از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت آغاز گردید. 
در محفلی که به همین مناسبت در محوطه مقام ولایت پنجشیر با حضور داشت حافظ محد آغا حکیم والی ولایت پنجشیر، ملا روح الله شاه ملنگ معاون مقام ولایت، قاری فضل الله دیوبند رئیس اداره زراعت، سایر روئسای ادارات امارتی و جمعی از باشنده گان این ولایت دایر گردیده بود والی پنجشیر از مردم خواست تا به این کمپاین پیوسته و با غرس نهال در محو خشک سالی و سرسبز سازی  محیط خویش سهم بگیرند. 
سپس رئیس زراعت در مورد ارزش و اهمیت نهال شانی، پاکی محیط زیست و سرسبزی از دید نصوص شرعی صحبت نموده و تاکید نمود که غرس نهال در حقیقت صدقه جاریه محسوب می‌شود. 
بعدا مولوی محمد محفوظ کوهستانی رئیس محیط زیست ولایت پنجشیر صحبت نموده در مورد اهمیت نهال شانی، فضای سبز و حفاظت از محیط زیست تاکید نمود.
 سپس ‌کمپاین متذکره با غرس چند نهال توسط اشتراک کننده گان این محفل رسما آغاز گردید. 

این کمپاین تا تاریخ ۱۵ حمل۱۴۰۳ ادامه دارد و ریاست زراعت پنجشیر پلان دارد تا سی هزار نهال مثمر و غیر مثمر را در سرتاسر این ولایت غرس نماید.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها