کمپاین مجادله علیه ملخ با حضور معین زراعت و مالداری در ولایت کندز افتتاح گردید

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱ - ۱۱:۵۴
کندز کې دکرنې او مالدارۍ مرستیال په حضور کې د ملخانو پر وړاندې د مجادلې کمپاین پیل شو

 

کمپاین مجادله علیه ملخ  در ولایت کندز با حضور داشت مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریچارد ترانچارد رئیس سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان و مولوی امان الله حسن رئیس زراعت آن ولایت افتتاح گردید.
مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت و ریچارد ترانچارد رئیس  سازمان خوراکه و زراعت افغانستان به منظور مشاهده وضعیت زراعت و مالداری و راه اندازی کمپاین مجادله علیه ملخ  به ولایت کندز سفر کرده اند.
طی برنامه‌ای که به منظور افتتاح کمپاین مجادله علیه ملخ در ولایت کندز برگزار شده بود  مولوی امان الله حسن، رئیس زراعت آن ولایت پیرامون ساحات و خساراتی که در آن به سبب هجوم ملخ ایجاده شده معلومات اراییه کرده و از مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت در افغانستان خواست، تا درقسمت مجادله و کنترول ملخ‌های صحرایی کمک تخنیکی و بودجوی نمایند.
در همین حال مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت  رفع مشکلات موجود و نیازمندی‌های دهاقین و مالداران ولایت کندز را یک امر مهم در جهت توسعه و انکشاف سکتور زراعت و مالداری کشور  دانسته و از مسئولان سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد در افغانستان خواست که  کمک تخنیکی و بودجوی جهت رفع چالش‌ها و نیازمندی‌های که مانع رشد و توسعه سکتور زراعت می گردد  را انجام دهند.
همچنان معین زراعت و مالداری و مسوولان سازمان خوراک و زراعت طی جلسه‌‌ ‌ای که در مقام ولایت کندز تدویر یافته بود اشتراک نمودند.
 در این جلسه ملا نثار احمد نصرت، والی کندز از همکاری های سازمان خوراک و زراعت جهان در بخش زراعت و مالداری در این ولایت اظهار سپاس و قدردانی نموده خواستار گسترش فعالیت‌های موسسه متذکره در سطح این ولایت گردیدند؛
ریچارد ترانچار رئیس  سازمان خوراک و زراعت  ملل متحد سوالات و پیشنهادات دهاقین، مالداران، متخصصین، مسئولین ولایت و زراعت را با دقت کامل شنید و بعد از یاداشت همه سوالات و پیشنهادات با سپاسگذاری از همکاری مسوولان ریاست زراعت  ولایت کندز وعده سپرد که در سال‌های آینده پروژه‌های بیشتری را در ولایت کندز دیزاین و در هماهنگی با ریاست زراعت تطبیق خواهند نمود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان کمیته هالند

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با داکتر عبدالقادر فخری معاون کمیته هالند، داکتر فریدون قیومی مسوول برنامه‌ها و داکتر محمد شاپور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۲
Background image

افزایش ساحه تحت کشت شالی و تولید برنج در کشور در سال ۱۴۰۴

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس گزارش ریاست احصائیه و معلومات  زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ساحه تحت کشت شالی و میزان تولید برنج در سال ۱۴۰۴ در سطح کشور افزایش یافته است.
مطابق ارقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۰
Background image

توزیع نهال‌های مثمر گیلاس در ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت، به‌منظور توسعه باغداری معیاری، افزایش عواید دهقانان و کاهش کشت کوکنار، نهال‌های مثمر گیلاس را. . .

بازگشت به خبرها