کمپاین مجادله علیه مرض تب کانگو در ولایت کندز آغاز شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۱۰ - ۱۵:۱۶
کمپاین مجادله علیه مرض تب کانگو در ولایت کندز آغاز شد

۱۰  دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت می‌گویند، کمپاین مجادله علیه مرض تب خون دهند کانگو (CCHF) در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت را آغاز نموده اند.
به گفته مسوولان این ولایت، در این کمپاین مسوولین کلینیک‌های صحت حیوانی در نُه ولسوالی و مرکز این ولایت نزدیک به پنج‌هزارو ۵۰۰ طویله، مسلخ و مال بازار عمومی را دواپاشی می‌کنند.
موارد فنی و مسلکی توسط مدیر عمومی وترنری در رابطه طرز استفاده و ادویه پاشی قبلآ آموزش داده شده و وسایل مورد نیاز آن‌ها نیز توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها