کمپاین خزانی محلول یوریا اسپری درختان در ولایت کاپیسا آغاز گردید

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۹/۸ - ۱۰:۹
کمپاین خزانی محلول یوریا اسپری درختان در ولایت کاپیسا آغاز گردید

مولوی روح الله روحانی رئیس زراعت آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا کمپاین خزانی مبازه علیه امراض و آفات نباتی را رسمآ در مرکز این ولایت آغاز نمود.
طوریکه دیده می‌شود در اخیر فصل خزان قرار داریم جهت وقایه و کنترول امراض و آفات نباتی کمپاین یوریا اسپری را درسطح ولایت کاپیسا توسط  کارمندان فنی مدیریت حفاظه نباتات این ریاست شروع گردید و الی 20 یوم ادامه می یابد تا بتوانیم امراض و آفات نباتی را کاهش داده و بقایای نباتی را به کود عضوی تبدیل نماییم.
 در این کمپاین کارمندان فنی مدیریت حفاظه نباتات طریقه ساختن محلول یوریا اسپری و طریقه ادویه پاشی درختان و ساختن کمپوست را برای تمامی باغداران این ولایت آموزش می‌دهند.
 به منظور ساخت یوریا اسپری نخست 5 کیلوگرام کود یوریا (کود سفید) را در 100 لیتر آب خوب حل نموده و آنرا درتمام قسمت های درختان زیر در ختان یعنی بالای برگهای ریخته روی زمین وهمچنان بالای علوفه های هرزه که در باغ شما موجود باشد توسط ماشین ادویه پاشی اسپری نمایید.
این محلول زمانی استفاده میشود که ۸۰ درصد برگ درختان درفصل خزان ریخته باشد.این محلول تمام تخم‌های امراض و آفات نباتی را که دربالای پندک ها زیرپوست  و برگ‌های ریخته زمستان خود را سپری می‌کند ازبین برده و نیز تجزیه شدن برگ‌ها را سرعت می‌بخشد که این عمل از یک طرف باعث از بین رفتن امراض و آفات نباتی گردیده و از طرف دیگر با ترکیب کمپوست که باعث تقویت درختان میشود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۵۸
Background image

بازدید معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت کندز

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی به ولایت کندز، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید و با مسئولان و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۱۴:۴۶
Background image

توزیع ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن برای حمایت از معیشت خانواده‌ها در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، با همکاری مؤسسه ارتقای اجتماعی (SO) و حمایت مالی دفتر سازمان خوراک و زراعت ملل متحد (FAO)، ۲۰۰ دستگاه میوه‌خشک‌کن را برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۱ - ۹:۱۰
Background image

توزیع بسته‌های مالداری برای حمایت از معیشت ۲۹ خانواده در دایکندی

۱ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، در همکاری با کمیته ناروی برای افغانستان، بسته‌های حمایتی مالداری را برای ۲۹ زن مستحق از خانواده‌های بی‌بضاعت، مهاجر و بدون. . .

بازگشت به خبرها