کمپاین ادویه‌پاشی برای جلوگیری از تب کانگو در سمنگان آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۲ - ۹:۴۹
کمپاین ادویه‌پاشی برای جلوگیری از تب کانگو در سمنگان آغاز شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از آغاز رسمی کمپاین ادویه‌پاشی در برابر بیماری تب کانگو خبر داد. این برنامه از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست و با همکاری موسسه اکتید راه‌اندازی شده و قرار است تا روز عرفه ادامه یابد.
در نخستین روز این کمپاین، ساحه مندوی مال بازار به مساحت ۱۰ جریب و ۵۰۰ رأس مواشی از خطر کنه، عامل اصلی انتقال بیماری تب کانگو، ضدعفونی شد.
این اقدام در آستانه عید سعید قربان صورت گرفته و هدف آن پیش‌گیری از شیوع بیماری تب کانگو در میان مواشی و انتقال آن به انسان‌ها است.
به گفته مسئولان، همزمان با اجرای این کمپاین، آگاهی‌دهی لازم به قصابان و مالداران در مارکیت‌های مواشی و قصابی‌های شهر انجام شده و بسته‌های معلوماتی نیز در مورد این بیماری توزیع گردیده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۲
Background image

توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز برای مسئولان کلینیک‌های صحی حیوانی ولایت کابل

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، روند توزیع کیت‌های سیروسرویلانس بیماری بروسلوز را برای مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۴:۵۰
Background image

بازدید رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت از کمپنی میلکو در ولایت کندهار

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت کندهار، از کمپنی «میلکو» بازدید به عمل آورد.
در. . .

بازگشت به خبرها