کشت قطاری گندم در بادغیس، حاصل دو برابر می‌دهد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۱ - ۱۵:۵۱
کشت قطاری گندم در بادغیس، حاصل دو برابر می‌دهد

۳۱جوزای ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با برگزاری روز مزرعه و ارایه‌ی معلومات لازم به دهقانان در باره مزایای کشت قطاری گندم، می‌گوید که کشت قطاری گندم در مقایسه با روش کشت سنتی، دو برابر حاصل می‌دهد.
این ریاست به شماری از دهقانان در باره چگونگی کشت قطاری گندم بالای قطعات نمایشی این گیاه، توضیح داده می‌افزاید که نمونه‌های گرفته شده از قطعات نمایشی گندم که به شکل قطاری کشت شده، نشان می‌دهد که کشت با این روش، در هر هکتار زمین ۷.۵ متریک‌تُن حاصل می‌دهد. حاصل هر هکتار کشت‌زار گندم با استفاده از روش کشت سنتی کشت شده باشد، به سه‌ونیم متریک‌تنُ حاصل می‌رسد.

 

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها