کار ۱۹۹ پروژه‌ی زراعتی در هلمند آغاز شد

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۳/۱۸ - ۱۱:۵۷
کار ۱۹۹ پروژه‌ی زراعتی در هلمند آغاز شد
۱۷ جوزای ۱۳۹۹
کار تطبیق ۱۹۹ پروژه‌ی زراعتی برای دهقانان و باغداران ولایت هلمند، که شامل ساخت ۱۵۵ کشمش‌خانه و ۴۸ ذخیره‌ی صفر انرژی پیاز می‌شود، امروز شنبه،‌ ۱۷ جوزای ۱۳۹۹ آغاز شد.
این پروژه‌ها از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و توسط شوراهای انکشافی مردمی و به منظور مدیریت بهتر محصولات زراعتی دهقانان، در جریان دو ماه آینده عملی می‌شود.
زلمی الکو، رییس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند می‌گوید که با تطبیق این پروژه‌ها، محصولات انگور و پیاز باغداران و دهقانان به صورت بهتر مدیریت می‌شود و برای فروش در وقت بهتر آماده می‌گردد.
آقای الکو گفت که با تطبیق این پروژه‌ها به صورت مستقیم در هلمند برای یک هزار و ۸۴۰ تن و به صورت غیرمستقیم برای چهار هزار نفر زمینه‌ی کار فراهم می‌شود.
۹۰ درصد هزینه‌ی تطبیق این پروژه‌ها برای دهقانان و باغداران توسط وزارت زراعت و تنها ۱۰ درصد توسط دهقانان پرداخته می‌شود.
ساخت کشمش‌خانه‌ها و ذخیره‌خانه‌های پیاز در هلمند، افزون بر این که زمینه‌ی فروش به موقع محصولات یادشده‌ی دهقانان و باغداران و رشد اقتصاد آنان را فراهم می‌کند، در کاهش کشت کوکنار نیز اثرگذار است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۴:۲۴
Background image

آغاز کمپاین بهاری نهال‌شانی در کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی برای سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار به‌گونه رسمی آغاز شد.
در این مراسم، مولوی عبدالرشید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۹
Background image

جلوگیری از انتقال ده‌ها رأس گاو قاچاقی از پاکستان به کندهار

۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند که نیروهای امنیتی ولسوالی سپین بولدک از قاچاق ۴۶ رأس گاو از پاکستان به کندهار جلوگیری کرده‌اند.
به گفته مسئولان،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۱۳:۷
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بدخشان

۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با حضور مسئولان امارتی، نمایندگان موسسات. . .

بازگشت به خبرها