کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در کندز به زودی به‌ پایان می‌رسد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۸:۵۶
کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در کندز به زودی به‌ پایان می‌رسد
۳۰ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز می‌گوید که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت پیش‌رفت خوبی داشته و تا دو هفته‌ی دیگر به پایان می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار تطبیق ۲۴۶ پروژه جدید زراعتی را از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در کندز راه‌اندازی کرده است. این پروژه‌ها شامل ساخت ۱۰۵ ذخیره‌گاه پیاز، ۶۰ کشمش‌خانه، چهار سردخانه صفر انرژی برای سیب و توزیع ۵۰ دستگاه سولری خشک‌کننده سبزیجات و میوه‌جات تازه به زنان می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۸
Background image

برنامه سه‌روزه ارتقای ظرفیت کارمندان ریاست زراعت سمنگان آغاز شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
برنامه آموزشی و ارتقای ظرفیت کارمندان مرکز و ولسوالی‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، با همکاری ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری آغاز. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۵:۷
Background image

جلسه هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با مسئولان ولایتی برگزار شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه آنلاین هماهنگی ریاست عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان پلان و پالیسی، احصائیه زراعتی، انکشاف سکتور خصوصی، نظارت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۴:۵۵
Background image

در ارزگان، پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از ۲.۵ میلیون افغانی افتتاح شد

۲۴ سنبله ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ رَبِیعُ‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه پایپ‌سکیم آبیاری به ارزش بیش از دو و نیم میلیون افغانی، در منطقه سرکلا از مربوطات قریه چنار، در مربوطات مرکز ترینکوت ولایت ارزگان، به. . .

BACK TO NEWS