کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در کندز به زودی به‌ پایان می‌رسد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۸:۵۶
کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در کندز به زودی به‌ پایان می‌رسد
۳۰ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز می‌گوید که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت پیش‌رفت خوبی داشته و تا دو هفته‌ی دیگر به پایان می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار تطبیق ۲۴۶ پروژه جدید زراعتی را از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در کندز راه‌اندازی کرده است. این پروژه‌ها شامل ساخت ۱۰۵ ذخیره‌گاه پیاز، ۶۰ کشمش‌خانه، چهار سردخانه صفر انرژی برای سیب و توزیع ۵۰ دستگاه سولری خشک‌کننده سبزیجات و میوه‌جات تازه به زنان می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۲
Background image

جلسه‌ی به منظور تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تیپه به اداره امور دایر گردید

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه مشترک مسوولین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ریاست عمومی اداره امور و شرکت انکشاف ملی به منظور تسلیمی فاز اول پروژه کانال قوش تیپه به اداره. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۵۰
Background image

برای ده تَن دهقان در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع شد

۱۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت ولایت بلخ، در همکاری موسسه «W.H.H»، برای ده تَن از دهاقین در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ ماش و کودکیمیاوی توزیع نموده است.
برای هر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۴۶
Background image

راه‌اندازی کمپاین مبارزه با آفات نباتی در ولایت بامیان

۱۸ جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
کارمندان حفاظه نباتات و قرنطین ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مجادله کیمیاوی علیه آفات نباتی را در ساحات مرکز بامیان راه‌اندازی. . .

بازگشت به خبرها