کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در بادغیس تا ۲۰ روز دیگر خاتمه می‌یابد

mail-admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۵:۲۶
کار پروژه‌های مدیریت محصولات زراعتی در بادغیس تا ۲۰ روز دیگر خاتمه می‌یابد


۳۰ میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس اعلام کرده است که کار تطبیق پروژه‌های جدید زراعتی مربوط به برنامه مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت، تا کنون ۶۵ درصد به پیش رفته و متباقی کار آن تا ۲۰ روز دیگر به پایان می‌رسد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، کار تطبیق ۴۲۴ پروژه جدید زراعتی را از طریق برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی در بادغیس راه‌اندازی کرده است. این پروژ‌ه‌ها شامل ساخت ۲۵۴ ذخیره‌گاه کچالو، ۹۵ ذخیره‌گاه پیاز، ۴۰ کشمش‌خانه، پنج سردخانه صفر انرژی مُدل سارک و توزیع ۳۰ دستگاه سولری خشک‌کننده سبزیجات و میوه‌جات می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها