کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌گاه کچالو در فراه تکمیل شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۸ - ۱۱:۵۳
کار ساخت ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌گاه کچالو در فراه تکمیل شد


۱۸ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، می‌گوید که کار ۲۰ کشمش‌خانه و ۱۵ ذخیره‌گاه کچالو در این ولایت تکمیل شده و این ساختمان‌ها آماده‌ی بهره‌برداری‌اند.
باید گفت که وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت فراه، کار ساخت ۵۳ کشمش‌خانه و ۲۲۶ ذخیره‌گاه پیاز را با هزینه ۱۲۲ میلیون و ۶۸۲ هزار و ۱۴۹ افغانی در تابستان امسال آغاز کرد. کار متباقی پروژه‌ها نیز تا ۹۵ درصد به پیش رفته و به زودی به پایان خواهد رسید.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۱ - ۸:۵۹
Background image

جمع‌آوری ۵۴۶ کیلوگرام حشره کفشک گندم در بلخ برای مبارزه با آفات زراعتی

۱۰  عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
طی کمپاینی که از سوی ریاست زراعت ولایت بلخ به راه انداخته شده بود دهاقین قریه‌های شادیان و رهجنگ ولسوالی نهرشاهی آن ولایت، به‌منظور مبارزه با آفات زراعتی و حفاظت از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۸
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی برای ۴۰۰ دهقان در بلخ

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر ورلد هیومن هوم (WHH)  و هماهنگی ولسوالی شولگره، برای ۴۰۰ دهقان در این ولسوالی کمک‌های زراعتی توزیع کرد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۳۷
Background image

هیئت وزارت زراعت برای بررسی امور حفاظت از جنگلات و پارک ملی نورستان به کنر و نورستان سفر کرد

۱۰ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مفتی ذاکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی، مولوی ضیاءالدین واقف رییس مالی و حسابی و مولوی نصرالله مظهری رییس. . .

BACK TO NEWS