کار ساخت یک سردخانه‌ی معیاری در پروان آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱/۱۶ - ۱۰:۲۹
پروان


۱۶ حمل ۱۳۹۹
کار ساخت یک سردخانه‌ی یک‌هزار و ۵۰۰ تنی در ولایت پروان آغاز شد.
در مراسم آغاز کار این سردخانه، عبدالرحمان عطاش رییس شرکت انکشاف ملی، حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت و فضل‌الدین عیار والی پروان گذاشته شد.
این سردخانه توسط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دیزاین شده است. تدارکات ملی، پس از بررسی‌ها، ساخت آن را منظور کرده و کارش را به شرکت انکشاف ملی سپرد.
این سردخانه قرار است یک مرکز پروسس داشته باشد و با سیستم انرژی خورشیدی کار کند.
قرار است در ۱۰ ولایت، ۱۲ سردخانه‌ی مشابه ساخته شود. ظرفیت هر یک از این سردخانه‌ها یک‌هزار و ۵۰۰ تن و هزینه‌ی ساخت هر یک آن، ۱۸۰ میلیون افغانی است. 
سردخانه‌های یادشده تا دو سال آینده به بهره‌برداری سپرده می‌شوند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۳:۱۵
Background image

برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی درباره تغییرات اقلیمی برای ۱۵۰ دهقان در سمنگان

۲۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به ابتکار «ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تغییرات اقلیمی» وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در مرکز ولایت سمنگان و چهار ولسوالی این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۳۳
Background image

نصب و فعال‌سازی سیستم برق آفتابی در فارم تحقیقاتی جوارسل خوست

۲۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست سیستم برق آفتابی را برای فارم تحقیقاتی جوارسل که مربوط به آمریت امور زراعتی این ریاست است، نصب و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۴ - ۱۱:۲۶
Background image

برداشت ده ورایتی کچالو از فارم تحقیقات زراعت ولایت غور

بخش تحقیقات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور کشت آزمایشی ده ورایتی کچالو را در فارم تحقیقاتی میدان هوایی این اداره برداشت و مورد ارزیابی قرار داد.
بر اساس نتایج این تحقیق، سه. . .

بازگشت به خبرها