کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در فاریاب به زودی تکمیل می‌گردد

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۸/۱۲ - ۱۷:۱۲
کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در فاریاب به زودی تکمیل می‌گردد


۱۲ عقرب ۱۳۹۹
مسوولان در ریاست زراعت فاریاب از پیش‌رفت ۸۵ درصدی کار ساخت ذخیره‌گاه‌های پیاز و کچالو در این ولایت خبر می‌دهند. این مسوولان می‌گویند که تا ۱۰ روز دیگر کار ساخت این ذخیره‌گاه‌ها به پایان می‌رسد.
وزارت زراعت از طریق پروژه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت فاریاب ۱۰ ذخیره‌گاه پیاز و۱۵۰ ذخیره‌گاه کچالو می‌سازد.
هزینه‌ی ساخت این ساختمان‌ها ۹۰ درصد از جانب وزارت زراعت و ۱۰ درصد از سوی دهقانان مستفیدشونده پرداخته می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

برداشت ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در کشور؛ افزایش ۱۳.۴ درصدی نسبت به سال گذشته

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
براساس آمار ریاست احصائیه زراعتی و تنظیم معلومات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سال جاری ۵.۱۵ میلیون متریک تُن گندم در سطح کشور برداشت شده است که در مقایسه با سال. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان در بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده بذری گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولایت بدخشان آغاز گردید. قرار است در چارچوب این برنامه ۶ هزار و ۴۵۰ دهقان در ولسوالی‌های مختلف این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۸ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل سمینار آگاهی‌دهی را به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی دهقانان در مورد اضرار کشت کوکنار و ترویج کشت نباتات بدیل در ولسوالی سوزمه. . .

BACK TO NEWS