کارکردهای کارمندان ریاست زراعت ولایت پنجشیر ارزیابی شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۴/۳۰ - ۱۳:۴۴
کارکردهای کارمندان ریاست زراعت ولایت پنجشیر ارزیابی شد 

۳۰ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی که به سرپرستی ملا آغاجان آخند حاجی سالم معین مالی و اداری وزارت زراعت با حضور شماری از روئسا و متخصین وزارت زراعت به ولایت پنجشیر سفر کرده است کارکرد کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت را ارزیاب کردند.
در جریان این ارزیابی مسوول منابع بشری وزارت زراعت تحصیلات، تخصص و تجربه کاری کارمندان را ارزیابی نمود و همچنان مسوول منابع طبیعی منابع عایداتی و فعالیت‌های آنها را بررسی کرده و در عین حال مسوول اراضی آنتن‌های مخابراتی را در این ولایت تشخیص و بررسی کرد همین گونه کارهای مربوطه به انسجام دهی  در جمع آوری عشر و زکات توسط مسوول مالی وزارت زراعت صورت گرفت.
ولایت پنجشیر دارای منابع طبیعی، باغداری و مالداری می‌باشد که بیشتر مردم این ولایت تامین زنده گی خود را از این بخش‌ها می‌نماید.
این هیئت که به منظور بررسی وضعیت دهاقین و مالداران، انسجام و جمع آوری عشر و زکات، تنظیم عواید جایدادهای خالصه وزارت، انکشاف زراعت و مالداری و حفاظه نباتات طبی  و منابع طبیعی به ولایت پنجشیر سفر کرده اند چگونگی کارکرد کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت را ارزیابی کرده و هدایت لازم را جهت بهبود امور سپردند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۶:۳
Background image

کشت توت زمینی در ننگرهار افزایش یافته است؛ پیش‌بینی برداشت ۶۷۰ متریک تُن محصول در سال جاری

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۴ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
براساس معلومات کارمندان ترویجی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، امسال در چهار ولسوالی این ولایت در ۴۰۶ جریب زمین، توت زمینی کشت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۱:۱۱
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی بهاری در ولسوالی فرزه ولایت کابل 

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه، کمپاین نهال‌شانی بهاری را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» با همکاری مؤسسه شلتر فار لایف و با. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۲ - ۱۰:۱۸
Background image

توزیع تخم سبزیجات برای دهاقین در دایکندی

۲۲ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک مؤسسه خیریه بشری، برای شماری از دهاقین در مرکز این ولایت تخم‌های سبزیجات توزیع نمود.
در این روند، برای هر دهقان. . .

بازگشت به خبرها