چگونگی خشک نمودن زردآلو برای باغداران ولسوالی چهار آسیاب آموزش داده شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۴/۱۷ - ۱۰:۱۱
چگونگی خشک نمودن زردآلو برای باغداران ولسوالی چهار آسیاب آموزش داده شد 

برنامه آموزشی به منظور آموزش‌دهی طریقه معیاری خشک نمودن ( کشته نمودن) میوه زرد آلو برای باغداران در ولسوالی چهار آسیاب ولایت کابل برگزار شد.
این برنامه از طرف موسسه انکشاف باغداری در هماهنگی و همکاری آمریت امور‌ زراعتی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری  ولایت کابل برای ۲۴ تن از باغداران زردالو دار قریه جات مختلف ولسوالی چهار آسیاب در دو محل برگزار شد.
در این برنامه در مورد ساختن کشته یی زردالو بشکل عصری و ارزش افزایی محصول زردآلو ذریعه پودر سلفر بطور عملی و نظری از سوی کارمندان آموزش داده شد.
البته وسایل که در ساختن کشته زردالو بکار برده می شود. چندی قبل از طریق موسسه انکشاف باغداری برای شماری  از باغداران توزیع گردیده بود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها