چهل‌و‌هشتمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در  ولایت هرات دایر شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۱۰:۸
چهل‌و‌هشتمین جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب زمین در  ولایت هرات دایر شد

جلسه هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده امارتی  ولایت هرات با حضور مولوی احسان‌الله وثیق رئیس عمومی قضایای امارت وزارت عدلیه و سکرتر کمیسیون جلوگیری از غصب  و استرداد املاک امارتی در اداره زارعت دایر شد.
 در جلسه روساء ادارات زراعت، عدلیه، حج و اوقاف، استخبارات، سرحدات وقبائل، شهرسازی ومسکن، مستوفیت، معاون شاروالی، آمر کدسترو آمر قضایای امارت حضور داشتند.
درابتداء رئیس عمومی قاضایای امارت به ایراد سخن پرداخت و در مورد تشکیلات، مشکلات در ادارات نو تشکیل، فعالیت‌های کمیسیون جلوگیری از غصب و پلان‌های آینده معلومات  ارائه نمود. همچنین لوایح، طرزالعمل‌ها و رهنمودهایی تدوین شده کمیسیون را به حاضران توضیح داد.
بعد از آن مولوی پیرمحمد حلیمی رئیس اداره زراعت هرات نظریاتش را پیرامون موضوع شریک نمود و نیازمندی‌ها و کمبودات را مطرح نمود.
سپس هیئت تخنیکی به باغ اسلامی رفته  با مولوی اسلام‌جار والی هرات دیدار نمودند و نیز در مورد فعالیت‌های هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب در هرات صحبت نمودند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۲۲
Background image

توزیع پول نقد برای بیش از ۲۰۰ کارگر پروژه‌های معیشتی در دایکندی

2 سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از روند توزیع پول نقد برای کارگران پروژه بهبود معیشت روستایی و حمایت از پایداری در برابر تغییر اقلیم در قریه‌های بوکله، جرف. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۳:۵۹
Background image

به باغداران و دهاقین ننگرهار به‌منظور جلوگیری از امراض و مدیریت بهتر باغ‌ها آموزش داده شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
کارمندان مدیریت‌های ترویج ولسوالی‌های هسکه‌مینه، نازیان، کوزکنر و مومندره مربوط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، در قریه‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۰:۲۳
Background image

به هزاران خانواده در ولسوالی کامدیش نورستان برای تقویت کاروبارهای کوچک زراعتی کمک نقدی توزیع شد

۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، با همکاری تخنیکی مؤسسه برنامه توسعه و بازسازی روستایی و حمایت مالی برنامه جهانی. . .

بازگشت به خبرها