پنج دستگاه پاک‌‌کننده زیره سبز و پروسس‌کننده‌ی پسته در بادغیس توزیع شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۴ - ۱۱:۳۸
پنج دستگاه پاک‌‌کننده زیره سبز و پروسس‌کننده‌ی پسته در بادغیس توزیع شد

۱۴ دلو ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، سه دستگاه پاک‌کننده زیره سبز یا کرابیه و دو دستگاه برشته‌گر و پروسس‌کننده پسته را به پنج تن از متشبثان این ولایت توزیع کرد.
دستگاه‌های پاک‌‌کننده کرابیه ظرفیت پاک‌کاری ۵۰۰ کیلوگرام زیره سبز را در یک ساعت دارند. همین‌طور دستگاه‌های پروسس و برشته‌کننده پسته نیز ظرفیت پروسس و برشته کردن دوهزار کیلوگرام پسته را در هر شفت کاری دارا می‌باشند.
هر یک از دستگاه‌های پاک‌کننده زیره سبز حدود شش‌هزار دالر و هر یک دستگاه‌های پروسس‌ و برشته‌کننده پسته حدود هفت هزار دالر توسط دفتر خوراکه و زراعت ملل متحد «FAO» تهیه شده است.
این دستگاه‌ها در حالی توزیع شده که اخیراً اولین فابریکه پروسس پسته در ولایت بادغیس توسط یک سرمایه‌گذار خصوصی با حمایت مالی و تخنیکی وزارت زراعت نیز آغاز به کار کرده است.
بادغیس از عمده‌ترین تولیدکننده پسته و کرابیه یا زیره سبز در کشور است. با توزیع این دستگاه‌ها، ارزش محصولات پسته و کرابیه در بادغیس افزایش می‌یابد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۵:۲۳
Background image

توزیع تخم بذری گندم و کود کمیاوی برای دهقانان در ولسوالی خاش بدخشان

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور ارتقای سطح تولیدات زراعتی، بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، دفتر افغان اید از طریق پروژه‌ی «تقویت ظرفیت‌ها جهت مبارزه علیه مواد مخدر» که از سوی دفتر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۵:۲۱
Background image

پایان کمپاین مبارزه با تب خون‌دهنده کانگو و برنامه سیروسرویلانس بیماری بروسلوز در ولایت بامیان

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان کمپاین مبارزه و کنترول کنه‌های خارجی بیماری تب خون‌دهنده کانگو (CCHF)  و برنامه سیروسرویلانس. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۵:۱۸
Background image

سفر رئیس عمومی عشر و زکات به ولایت پکتیا

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی ندا محمد عابد، رئیس عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با هیأت همراهش در جریان سفر کاری خود به ولایت پکتیا، از روند. . .

بازگشت به خبرها