پنج‌هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان غزنی توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۱۱ - ۱۳:۵۵
 پنج‌هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان غزنی توزیع شد

۱۱عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از توزیع پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران برای احداث ده قطعه نمایشی زعفران در این ولایت خبر داده است.
این پیازها به ده دهقان پیش‌قدم در ولسوالی‌های مالستان، جغتو و قره‌باغ همراه با وسایل زراعتی مورد نیاز توزیع شده است. به هریک از این دهقانان ۱.۲لیتر کود محلول تقویتی نیز توزیع شده است.
همزمان با توزیع پیاز زعفران، چهل زعفران‌کار شامل بیست مرد و بیست زن نیز در غزنی تحت آموزش قرار دارند. این زعفران‌کار در زمینه‌های پروسس و تولید زعفران آموزش می‌بینند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها