پنج‌هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان غزنی توزیع شد

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۸/۱۱ - ۱۳:۵۵
 پنج‌هزار کیلو پیاز زعفران به دهقانان غزنی توزیع شد

۱۱عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی، از توزیع پنج‌هزار کیلوگرام پیاز زعفران برای احداث ده قطعه نمایشی زعفران در این ولایت خبر داده است.
این پیازها به ده دهقان پیش‌قدم در ولسوالی‌های مالستان، جغتو و قره‌باغ همراه با وسایل زراعتی مورد نیاز توزیع شده است. به هریک از این دهقانان ۱.۲لیتر کود محلول تقویتی نیز توزیع شده است.
همزمان با توزیع پیاز زعفران، چهل زعفران‌کار شامل بیست مرد و بیست زن نیز در غزنی تحت آموزش قرار دارند. این زعفران‌کار در زمینه‌های پروسس و تولید زعفران آموزش می‌بینند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۳۸
Background image

توزیع مرغ‌های تخمی و خوراکه برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی استالف کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری  موسسه فرهنگی، آموزشی و اجتماعی زنان ، مرغ‌های تخمی و خوراکه را برای ۲۰ فامیل بی‌بضاعت در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۲۲
Background image

توزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابلتوزیع ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک در کابل

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد ۵۰ هزار دوز واکسین نشخوارکنندگان کوچک را در ۱۴ ولسوالی این. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

دیدار رئیس زراعت کندز با مسئول اقتصادی صلیب سرخ در شمال

۱۸ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۶ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی نیاز محمد عابد، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با اکرام‌الدین امیری، مسئول اقتصادی کمیته صلیب سرخ در شمال، دیدار کرد و پیرامون. . .

بازگشت به خبرها