پلان تطبیق ۱۷ فعالیت در بخش زراعت، آبیاری و باغداری با معین زراعت و مالداری شریک شد

user-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۹ - ۸:۲۰
پلان تطبیق ۱۷ فعالیت در بخش زراعت، آبیاری و باغداری با معین زراعت و مالداری شریک شد

مسوولان موسسه اکشن اید  پلان راه‌اندازی ۱۷ فعالیت در سکتور زراعت، آبیاری و باغداری را با مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت شریک نمودند که قرار است در ولایت‌های لغمان و ننگرهار در جریان ۱۵ ماه آینده تطبیق گردد.
هزینه این فعالیت‌ها در مجموع به دو نیم میلیون دالر می رسد که از طرف دفتر عمران سازمان ملل متحد(UNDP)  تمویل می‌گردد و موسسه اکشن اید آن را تطبیق می‌نماید.
 به گفته مسوولان موسسه اکشن اید از این پروژه نزدیک به ۱۰ هزار نفر مستفید می شوند و احداث ۴۵۰ جریب باغ، کانال‌های آبیاری، احداث سبزخانه‌ها، توزیع تخم سبزیجات، غله جات و کودکیمیاوی، بازاریابی محصولات و راه‌اندازی نمایشگاه‌های داخلی از فعالیت می‌باشد که در جریان ۱۵ ماه آینده در چندین ولسوالی ننگرهار و لغمان عملی می‌گردد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۵:۱۶
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان کمیته هالند

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با داکتر عبدالقادر فخری معاون کمیته هالند، داکتر فریدون قیومی مسوول برنامه‌ها و داکتر محمد شاپور. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۲
Background image

افزایش ساحه تحت کشت شالی و تولید برنج در کشور در سال ۱۴۰۴

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
بر اساس گزارش ریاست احصائیه و معلومات  زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ساحه تحت کشت شالی و میزان تولید برنج در سال ۱۴۰۴ در سطح کشور افزایش یافته است.
مطابق ارقام. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱ - ۱۳:۲۰
Background image

توزیع نهال‌های مثمر گیلاس در ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت

۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در چارچوب برنامه بدیل معیشت، به‌منظور توسعه باغداری معیاری، افزایش عواید دهقانان و کاهش کشت کوکنار، نهال‌های مثمر گیلاس را. . .

بازگشت به خبرها