پر شدن ‌های جدید در خوست؛ نتایج مثبت برنامه مدیریت آب وزارت زراعت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۱۹
خوست کې د نويو چکډېمونو ډکېدل؛ د کرنې وزارت د اوبو مدیریت پروګرام مثبتې پایلې 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در راستای مدیریت مؤثر آب در سطح کشور، تلاش‌های خود را بیشتر تسریع بخشیده است. در همین چارچوب، شش  تازه اعمارشده در ولسوالی‌های صبری، باک و ځاځي میدان ولایت خوست، با موفقیت از آب پر شده‌اند.
این ‌ها تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست و توسط تیم‌های مسلکی و تخنیکی آمریت منابع طبیعی، از آغاز تا انجام به‌گونه معیاری تطبیق گردیده‌اند که گام مهمی در راستای مهار و تنظیم آب در این مناطق محسوب می‌شود.
براساس معلومات وزارت زراعت، اعمار این ‌ها افزون بر مدیریت مؤثر آب، در بلند رفتن سطح آب‌های زیرزمینی، جلوگیری از تخریب خاک، توسعه پوشش نباتی و رشد مالداری نقش اساسی دارد. همچنان این پروژه‌ها در افزایش ساحات سبز، زیبایی محیط زیست، ایجاد ساحات تفریحی و تقویت مقاومت جوامع در برابر تغییرات اقلیمی نیز مؤثر دانسته می‌شود.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری تأکید می‌نماید که در کنار خوست، در شماری از ولایت‌های دیگر کشور نیز ‌های مشابه به‌منظور تقویت مدیریت آب اعمار شده و یا تحت کار قرار دارد که تاکنون نتایج مثبت و قابل ملاحظه‌ای به همراه داشته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۵
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی واخان ولایت بدخشان از سوی کارمندان ریاست زراعت بدخشان در آن ولسوالی  با همکاری اداره ولسوالی و نهادهای مربوطه آغاز شد.
این کمپاین به اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۲۰
Background image

غرس انواع نهال‌های مثمر در فارم تحقیقاتی گنج‌آباد اشکاشم بدخشان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان از غرس انواع نهال‌های مثمر تجارتی در فارم تحقیقات زراعتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم خبر می‌دهد.
به اساس معلومات این اداره، در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۰:۱۹
Background image

پر شدن ‌های جدید در خوست؛ نتایج مثبت برنامه مدیریت آب وزارت زراعت

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در راستای مدیریت مؤثر آب در سطح کشور، تلاش‌های خود را بیشتر تسریع بخشیده است. در همین چارچوب، شش  تازه اعمارشده در ولسوالی‌های صبری، باک و. . .

بازگشت به خبرها