پروژه کمک‌های اضطرار برای حفاظت از دهقانان در دایکندی افتتاح شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۱۶:۵۹
پروژه کمک‌های اضطرار برای حفاظت از دهقانان در دایکندی افتتاح شد

۹حمل ۱۴۰۰
یک پروژه عام‌المنفعه تحت نام «کمک‌های اضطرار برای حفاظت از دهاقین»، رسما با حضور مسوولان محلی ولایت دایکندی، در این ولایت افتتاح شد.
سید عبدالواحد فیروزی رییس اداره زراعت دایکندی، می‌گوید این پروژه که شامل توزیع تخم‌های اصلاح‌شده، کود سیاه و سفید و خوراکه حیوانی به دهقانان و توزیع پول نقد برای خانواده‌های متضرر از ویروس کرونا در مقابل کار می‌شود، در نیلی مرکز ولایت و ولسوالی‌های سنگ‌تخت و بندر راه‌اندازی شده است.
او گفت هزینه این پروژه بیش از ۱۱۶ هزار دالر است و توسط FAO تمویل و از سوی ریاست زراعت و موسسه افغان‌اید تطبیق می‌شود.
آقای فیروزی علاوه کرد که از این پروژه پنج‌هزار فامیل مستفید خواهد شد. در مرحله اول برای دوهزار فامیل تخم‌های اصلاح‌شده و کود سیاه و سفید توزیع می‌گردد. در مرحله دوم برای دوهزار فامیل در برابر کار پول نقد توزیع می‌شود و در مرحله سوم برای هزار فامیل خوراکه حیوانی توزیع می‌شود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۳۳
Background image

دیدار رئیس عمومی منابع طبیعی با مسئولین دفتر ارتباط پروژه 

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری  در دیداری با مسئولین دفتر ارتباط (پروژه TLO)، برنامه‌ها و پروژه‌های احیای منابع طبیعی در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۱۴ - ۹:۲۹
Background image

نشست مشورتی رهبری وزارت زراعت با هیئت چینایی درباره اعمار سه باب سردخانه

۱۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشورتی به هدف هماهنگی بیشتر برای اعمار سه باب سردخانه در ولایات مختلف کشور، امروز تحت سرپرستی مولوی بازمحمد فیضان، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

BACK TO NEWS