پروژه کشت سمارق برای صد خانم بازگشت‌کننده به کشور، در کابل راه‌اندازی شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۰ - ۱۱:۱
پروژه کشت سمارق برای صد خانم بازگشت‌کننده به کشور، در کابل راه‌اندازی شد
۱۰ سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، پروژه کشت سمارق توسط خانم بازگشت‌کننده به کشور را در این ولایت راه‌اندازی کرده است.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت کابل، می‌‌گوید که این پروژه به حمایت مالی دفتر «جی‌آی‌زید» در روزهای قرنطین در ناحیه سیزدهم شهر کابل تطبیق شده است.
به گفته‌ی او، برای صد تن از خانم‌های بازگشت‌کننده و بی‌بضاعت، اقلام مورد ضرورت و تخم سمارق برای کشت و پرورش این گیاه خوراکی توزیع شده است.
این زنان آموزش‌های لازم نیز به منظور چگونگی کشت و پرورش سمارق توسط مدیریت اقتصاد خانواده‌ دریافت کرده‌اند.
هریک از زنان مستفیدشونده از این پروژه، می‌توانند در هر ماه شصت‌ کیلوگرام سمارق به بازار عرضه کنند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۲۸
Background image

آغاز کمپاین واکسین انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری انتروتوکسیمیا در ولایت فاریاب به گونه رسمی آغاز شد. این برنامه با همکاری دفتر کمیته هالند (DCA) و در هماهنگی نزدیک با آمریت مالداری و صحت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۶
Background image

آغاز کمپاین پیشگیری از تب گانگو در ولایت خوست

۱۵ تله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رَبِیعُ الْثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست کمپاین پیشگیری از بیماری تب گانگو را به صورت رسمی آغاز کرد.
این کمپاین با حمایت مالی بودجه توسعه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۱۴:۳
Background image

آغاز توزیع تخم بذری گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی درایم بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
به هدف بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی، کمپاین کشت خزانی گندم در ولسوالی درایم ولایت بدخشان آغاز گردید. این برنامه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بدخشان. . .

بازگشت به خبرها