پروژه کشت سمارق برای صد خانم بازگشت‌کننده به کشور، در کابل راه‌اندازی شد

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۴/۱۰ - ۱۱:۱
پروژه کشت سمارق برای صد خانم بازگشت‌کننده به کشور، در کابل راه‌اندازی شد
۱۰ سرطان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، پروژه کشت سمارق توسط خانم بازگشت‌کننده به کشور را در این ولایت راه‌اندازی کرده است.
عمرجان منگل رییس اداره زراعت کابل، می‌‌گوید که این پروژه به حمایت مالی دفتر «جی‌آی‌زید» در روزهای قرنطین در ناحیه سیزدهم شهر کابل تطبیق شده است.
به گفته‌ی او، برای صد تن از خانم‌های بازگشت‌کننده و بی‌بضاعت، اقلام مورد ضرورت و تخم سمارق برای کشت و پرورش این گیاه خوراکی توزیع شده است.
این زنان آموزش‌های لازم نیز به منظور چگونگی کشت و پرورش سمارق توسط مدیریت اقتصاد خانواده‌ دریافت کرده‌اند.
هریک از زنان مستفیدشونده از این پروژه، می‌توانند در هر ماه شصت‌ کیلوگرام سمارق به بازار عرضه کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۴:۵۷
Background image

سفر هیأت بلندپایه به بلخ به‌منظور آغاز روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجران بازگشته

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۶ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

بر اساس رهنمود عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجران بازگشته به کشور از ذخایر وزارت زراعت، آبیاری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۴:۴۴
Background image

رئیس جدید ریاست امور کارکنان وزارت زراعت معرفی شد

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی شمس‌الله‌محمد به‌حیث رئیس جدید ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی مراسمی با حضور شماری از روسا و مشاوران سکتور زراعت و مالداری معرفی گردید.

در. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۰:۳۰
Background image

تأمین خوراک پرندگان در مرکز و ولسوالی امام‌صاحب ولایت کندز

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز به‌منظور حمایت و حفاظت از پرندگان، روند تأمین خوراک پرندگان را در ساحات دشت آبدان مرکز ولایت و ولسوالی امام‌صاحب تطبیق کرد.

مس. . .

بازگشت به خبرها