پروژه کاهش خطرات طبیعی و ایکو سیستم در ولسوالی حضرت‌سلطان به بهره‌برداری سپرده شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۱ - ۱۲:۴۲
سمنگان


۲۱قوس ۱۳۹۸
پروژه کاهش خطرات طبیعی و ایکو سیستم به سطح جوامع محلی و آ ب‌ریزه‌ها، به‌منظور جلوگیری از تغییر ات اقلیمی، کاهش سیلاب‌ها، مدیریت آب‌های سرگردان، ایجاد فضای سبز، توسعه علفچرها و نبات طبی هنگ، تقویت آب‌های زیر زمینی در ولسوالی حضرت‌سلطان ولایت سمنگان بهره برداری سپرده شد.
این پروژه شامل برنامه‌های ساختن آب‌ریزه در ساحه‌ی ۸۰ هکتار زمین، ایجاد انجمن تنظیم آب‌ریزه‌ها، ایجاد فرصت شغلی شش‌هزار و ۹۰ روز کاری برای ۱۰۵ تن از باشندگان این ولسوالی، غرس پانزده‌هزار نهال غیرمثمر از قبیل بید روسی، ارغوان و شینگ، ساختن تراس‌ها، ترینج‌ها، هفت حوض خاکی، چکدم‌های سنگی و کبیونی، کشت تخم رشقه للمی و هنگ می‌باشد.
هزینه پیش‌برد این پروژه بیشتر از هفت میلیون افغانی است که توسط دولت سویدن تمویل و توسط موسسه «افغان اید» در هماهنگی انجمن، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست مبارزه با حوادث طبیعی تطبیق می‌گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۸:۲۱
Background image

هیئت امارت اسلامی افغانستان  از چندین فابریکه بزرگ تولیدی و پروسس در بلاروس دیدن کرد

هیئتی به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان با حضور احمدالله زاهد معین وزارت صنعت و تجارت، از چندین شرکت و فابریکه بزرگ دولتی و خصوصی جمهوری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

بازگشت به خبرها