پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۹:۱۹
پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید


۱۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
به سلسلۀ تطبیق عملی پروژۀ حفظ ومراقبت، کاریابی و فقر زدائی برنامه پاک کاری کانال‌های آبیاری در ولایت بلخ با کمک مالی دفتر محترم رفا اسلامی با هماهنگی ریاست زراعت این ولایت راه اندازی شده است.
این پروژه در قریجات شهرک ترکمنیه ، لنگر خانه خورد، لنگر خانه کلان و تخته پل ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ که مساحت آن به ۱۵ کیلو متر میرسد پاک کاری آن آغاز گردیده است.
مردم محل می‌گویند تطبیق این فعالیت باعث سرسبزی و زیبایی ولسوالی نهرشاهی  و نواحی مربوط به آن می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۳۶
Background image

دیدار رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت با مسوولین پروگرام انکشافی  سازمان ملل متحد 

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سید احمد خالد صاحبزاده، رئیس پلان و پالیسی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، همراه با جمعی از مشاورین معینیت زراعت و مالداری و مشاورین معینیت آبیاری و منابع طبیعی، جلسه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۳۰
Background image

کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی در کندز با موفقیت پایان یافت

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین‌های سپرې یوریا و مبارزه با آفات و امراض نباتی، پس از تطبیق گسترده و منظم، از سوی کارمندان مدیریت حفاظت نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۱:۲۸
Background image

نظارت رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر در پوهنتون البیرونی

۴ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از فارم تولید نهال‌های مثمر و غیرمثمر واقع در پوهنتون البیرونی نظارت به‌عمل آورد.
مولوی محمد رحیم نعمانی رئیس زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها