پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۹:۱۹
پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید


۱۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
به سلسلۀ تطبیق عملی پروژۀ حفظ ومراقبت، کاریابی و فقر زدائی برنامه پاک کاری کانال‌های آبیاری در ولایت بلخ با کمک مالی دفتر محترم رفا اسلامی با هماهنگی ریاست زراعت این ولایت راه اندازی شده است.
این پروژه در قریجات شهرک ترکمنیه ، لنگر خانه خورد، لنگر خانه کلان و تخته پل ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ که مساحت آن به ۱۵ کیلو متر میرسد پاک کاری آن آغاز گردیده است.
مردم محل می‌گویند تطبیق این فعالیت باعث سرسبزی و زیبایی ولسوالی نهرشاهی  و نواحی مربوط به آن می‌باشد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۲۴
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت سرحدات، اقوام و قبایل

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی محمد فاروق امرخیل آمر تبادله اراضی ریاست انتقال و توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

افزایش ۱۰ درصدی در حاصلات انگور در لوگر

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لوگر می‌گویند که امسال در مقایسه با سال گذشته حاصلات انگور در این ولایت ۱۰ درصد افزایش یافته است.
. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۴:۱۰
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهاقین جوزجان

۲۶ سنبله ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج تخم اصلاح‌شده گندم و بلند بردن سطح حاصلات، برای ۴۳ تن از دهاقین مرکز و ولسوالی‌های تحت پوشش این ولایت تخم. . .

بازگشت به خبرها