پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۱۳ - ۹:۱۹
پروژه پاک کاری کانال ها در ولایت بلخ آغاز گردید


۱۲ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
به سلسلۀ تطبیق عملی پروژۀ حفظ ومراقبت، کاریابی و فقر زدائی برنامه پاک کاری کانال‌های آبیاری در ولایت بلخ با کمک مالی دفتر محترم رفا اسلامی با هماهنگی ریاست زراعت این ولایت راه اندازی شده است.
این پروژه در قریجات شهرک ترکمنیه ، لنگر خانه خورد، لنگر خانه کلان و تخته پل ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ که مساحت آن به ۱۵ کیلو متر میرسد پاک کاری آن آغاز گردیده است.
مردم محل می‌گویند تطبیق این فعالیت باعث سرسبزی و زیبایی ولسوالی نهرشاهی  و نواحی مربوط به آن می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها