پروژه سردخانه ذخیره میوه جات در ولسوالی قیصار پنجاه درصد تکمیل شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۴:۵۲
پروژه سردخانه ذخیره میوه جات در ولسوالی قیصار پنجاه درصد تکمیل شد

۲۱ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
پروژه اعمار یک باب سردخانه ذخیره میوه جات به ظرفیت ۳۰ متریک تن در قریه سرآسیاب ولسوالی قیصار ولایت فاریاب، بیش از پنجاه درصد تکمیل شده است.
این سردخانه که به هزینه ۲۵ هزار دالر آمریکایی ساخته می‌شود، با هدف کمک به باغداران برای ذخیره‌سازی میوه جات در طول فصل، ظرفیت ذخیره ۳۰ متریک تن را دارا خواهد بود. تاکنون ۲۸ فلیم تاسیسات عمدتاً از جمله پنل‌های سولری، دوپایه ماشین‌های سردکن، پلیت‌های یخچالی، قفسه‌ها و دروازه‌های PVC به ولسوالی قیصار انتقال یافته و آماده نصب و بسته‌بندی می‌باشند.
این پروژه در همکاری با دفتر ولایتی کمیته ناروی (NAC) به نفع باغداران در ولسوالی قیصار در حال احداث است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۹
Background image

نزدیک به ۱۷۶ هکتار باغ پسته در بادغیس احیا شد

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مسوولان ریاست زراعت بادغیس می‌گویند که پس از روی کار آمدن امارت اسلامی افغانستان، نزدیک به ۱۷۶ هکتار زمین در این ولایت به باغات پسته اختصاص یافته و دوباره احیا شده. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
به سلسله برنامه‌های نظارت منظم از فعالیت‌های مدیریت‌های خدمات زراعتی ولسوالی‌ها، قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار همراه با هیئت همکارش از مدیریت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۱۵:۴۸
Background image

بازدید از جریان اعمار فارم مرغ پروری در تخار

۱۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از روند اعمار فارم پرورش مرغ در قریه جغتای ولسوالی خواجه غار  بازدید به عمل آوردند .
این فارم که شامل دو سالون با ظرفیت. . .

بازگشت به خبرها