پروژه «پول در مقابل کار» در پنج ولسوالی ولایت کندز عملی شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳۰ - ۱۲:۷
پروژه «پول در مقابل کار» در پنج ولسوالی ولایت کندز عملی شد

۳۰ حوت ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری مؤسسه دست به دست و حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، پروژه «پول در مقابل کار» را در ولسوالی‌های علی‌آباد، آقتاش، خان‌آباد، کلباد و دشت ارچی به اجرا گذاشت.
در چارچوب این پروژه، برای ۱۴۹۰ کارگر فرصت کاری فراهم شده و هر کارگر در بدل ۴۰ روز کار، مبلغ ۲۰۰ دالر دریافت نموده است که مجموع پرداختی‌ها به ۲۹۸ هزار دالر آمریکایی می‌رسد. این اقدام در بهبود معیشت فامیل‌های مستفیدشده نقش قابل توجهی داشته است.
در بخش انکشافی، طی این پروژه ۱۰۲ هزار و ۵۷۲ ترنچ و ۱۳ چکدم احداث گردیده که زمینه ذخیره ۴۸۶ هزار و ۵۵۷ متر مکعب آب باران را مساعد ساخته است. همچنین پاک‌کاری چهار هزار متر کانال در ولسوالی خان‌آباد سبب آبیاری پنج هزار جریب زمین زراعتی شده است.
افزون بر این، احداث ترنچ‌ها و چکدم‌ها از فرسایش خاک در سطح ۱۱۹۱ هکتار زمین جلوگیری کرده، سه محل لباس‌شویی و فرش‌شویی کانکریتی اجتماعی نیز ساخته شده که تسهیلات محلی را بهبود بخشیده است.
مسئولان ریاست زراعت کندز می‌گویند این پروژه نه تنها معیشت کارگران را بهبود بخشیده، بلکه در مدیریت منابع آبی، حفاظت از خاک و توسعه زراعتی در این ولایت مؤثر واقع شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۹
Background image

بازدید رییس غله‌جات وزارت زراعت از فارم تحقیقاتی بغلان


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی مصباح‌الدین مستعین رییس غله‌جات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور مولوی عبدالکریم حذیفه رییس زراعت بغلان، با حضور شماری از کارمندان ریاست زراعت از فارم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۳ - ۱۷:۳
Background image

جلسه هماهنگی پیرامون تثبیت حق مالکیت زمین و استملاک پروژه‌های د افغانستان برشنا شرکت برگزار شد


۱۳ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ریاست انسجام پروژه‌های استملاکی اداره اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، جلسه‌ای با حضور مسوولان د افغانستان برشنا شرکت وزارت انرژی و آب و آمرین بخش‌های تصفیه و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

بازگشت به خبرها