پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۶
پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد
۲۹میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، اعلام کرده که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت تاکنون هفتاد درصد به پیش رفته و به زودی به پایان خواهد رسید.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۱۷۷ پروژه جدید زراعتی شامل ساخت ۱۰۰ کشمش‌خانه، ۴۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و هم‌چنین ۱۲سردخانه میوه صفر انرژی را از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت کاپیسا آغاز کرده است. هم‌چنین از طریق برنامه، ۵۰ دستگاه خشک‌کننده سبزیجات‌ به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است. این پروژه‌ها با هزینه ۱۲۰ میلیون افغانی راه‌اندازی شده است. ده درصد این هزینه‌ها توسط مستفیدشوندگان پروژه و نود درصد دیگر آن توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.

 

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS