پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۶
پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد
۲۹میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، اعلام کرده که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت تاکنون هفتاد درصد به پیش رفته و به زودی به پایان خواهد رسید.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۱۷۷ پروژه جدید زراعتی شامل ساخت ۱۰۰ کشمش‌خانه، ۴۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و هم‌چنین ۱۲سردخانه میوه صفر انرژی را از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت کاپیسا آغاز کرده است. هم‌چنین از طریق برنامه، ۵۰ دستگاه خشک‌کننده سبزیجات‌ به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است. این پروژه‌ها با هزینه ۱۲۰ میلیون افغانی راه‌اندازی شده است. ده درصد این هزینه‌ها توسط مستفیدشوندگان پروژه و نود درصد دیگر آن توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.

 

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۸:۸
Background image

توزیع بسته‌های سولر میوه‌خشکن برای ۶۵ باغدار در ولسوالی شینواری ولایت پروان

۴ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان می‌گوید که در ادامه برنامه‌های حمایتی از باغداران، برای ۶۵ تن از دهاقین واجد شرایط در ولسوالی شینواری بسته‌های سولر میوه‌خشکن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۷:۲۲
Background image

آغاز کمپاین دواپاشی و آگاهی‌دهی عامه برای جلوگیری از بیماری کانگو در کنر

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش

۷ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر، با همکاری کمیته هالند، کمپاین گسترده دواپاشی و از بین بردن پرازیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۶:۳۱
Background image

تجلیل از روز مزرعه در فارم تحقیقاتی بینی‌حصار کابل

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روز مزرعه با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از استادان، محققان و متخصصان سکتور زراعت و مالداری در فارم تحقیقاتی. . .

بازگشت به خبرها