پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۶
پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد
۲۹میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، اعلام کرده که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت تاکنون هفتاد درصد به پیش رفته و به زودی به پایان خواهد رسید.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۱۷۷ پروژه جدید زراعتی شامل ساخت ۱۰۰ کشمش‌خانه، ۴۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و هم‌چنین ۱۲سردخانه میوه صفر انرژی را از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت کاپیسا آغاز کرده است. هم‌چنین از طریق برنامه، ۵۰ دستگاه خشک‌کننده سبزیجات‌ به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است. این پروژه‌ها با هزینه ۱۲۰ میلیون افغانی راه‌اندازی شده است. ده درصد این هزینه‌ها توسط مستفیدشوندگان پروژه و نود درصد دیگر آن توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.

 

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۳:۵۱
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت فراه

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه کمپاین بهاری نهال‌شانی را آغاز کرد. بر اساس این برنامه، در جریان سال ۱۴۰۵ هـ.ش، ۳۸ هزار و ۶۵۰ اصله نهال میوه‌دار، غیرمیوه‌دار و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۲
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از فارم‌های زراعتی و مالداری وزارت زراعت در ساحه بنی حصار

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محب‌الله انعام، رئیس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از فارم‌های زراعتی و مالداری این وزارت در ساحه بنی‌حصار کابل دیدار کرد.
در جریان این بازدید، رئیس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۹ - ۱۲:۴۰
Background image

برگزاری آموزش عملی در زمینه ساخت و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات در ولسوالی دهدادی بلخ

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه آموزشی در مورد طرز تهیه و استفاده ادویه‌جات ترکیبی وقایوی نباتات را در ولسوالی دهدادی آغاز کرد. این برنامه با هدف ارتقای. . .

بازگشت به خبرها