پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۶
پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد
۲۹میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، اعلام کرده که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت تاکنون هفتاد درصد به پیش رفته و به زودی به پایان خواهد رسید.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۱۷۷ پروژه جدید زراعتی شامل ساخت ۱۰۰ کشمش‌خانه، ۴۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و هم‌چنین ۱۲سردخانه میوه صفر انرژی را از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت کاپیسا آغاز کرده است. هم‌چنین از طریق برنامه، ۵۰ دستگاه خشک‌کننده سبزیجات‌ به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است. این پروژه‌ها با هزینه ۱۲۰ میلیون افغانی راه‌اندازی شده است. ده درصد این هزینه‌ها توسط مستفیدشوندگان پروژه و نود درصد دیگر آن توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۰
Background image

دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با ریاست عمومی تحقیقات زراعت و جنگلات ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، از ریاست عمومی تحقیقات زراعت و جنگلات وزارت زراعت و جنگلات ترکیه بازدید. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

بازگشت به خبرها