پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد

content_admin
چهارشنبه ۱۳۹۹/۷/۳۰ - ۱۰:۶
پروژه‌‌های مدیریت محصولات زراعتی در کاپیسا به زودی تکمیل می‌گردد
۲۹میزان ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا، اعلام کرده که کار تطبیق پروژه‌های مربوط به مدیریت محصولات زراعتی در این ولایت تاکنون هفتاد درصد به پیش رفته و به زودی به پایان خواهد رسید.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۱۷۷ پروژه جدید زراعتی شامل ساخت ۱۰۰ کشمش‌خانه، ۴۰ ذخیره‌گاه پیاز، ۲۰ ذخیره‌گاه کچالو و هم‌چنین ۱۲سردخانه میوه صفر انرژی را از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در ولایت کاپیسا آغاز کرده است. هم‌چنین از طریق برنامه، ۵۰ دستگاه خشک‌کننده سبزیجات‌ به زنان زراعت‌پیشه توزیع کرده است. این پروژه‌ها با هزینه ۱۲۰ میلیون افغانی راه‌اندازی شده است. ده درصد این هزینه‌ها توسط مستفیدشوندگان پروژه و نود درصد دیگر آن توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.

 

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها