پروژه‌ی پایداری حفظ‌الصحه و تجارت نباتات افتتاح شد

user-admin
دوشنبه ۱۳۹۹/۵/۲۷ - ۱۷:۲
پروژه‌ی پایداری حفظ‌الصحه و تجارت نباتات افتتاح شد


۲۷ اسد ۱۳۹۹
پروژه‌ی پروژه‌ی پایداری حفظ‌الصحه و تجارت نباتات توسط محبوب‌الله ننگ، سرپرست معینیت زراعت و مالداری در صحن ریاست عمومی حفاظت نباتات در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ افتتاح شد.
ارزش مجموعی این پروژه، ۴۰۰ هزار دالر امریکایی است که توسط اداره‌ی انکشاف بین‌المللی ایالات متحده امریکا تمویل می‌شود. این پروژه برای پایداری حفظ‌الصحه و رشد تجارت نباتات، به همکاری پوهنتون تگزاس امریکا، عملی می‌شود.
محبوب‌الله ننگ، معین زراعت و مالداری، ضمن افتتاح این پروژه گفت: «در افغانستان از همه اول‌تر تطبیق پروژه‌ی پایداری حفظه‌الصحه و تجارت نباتات، به دوش ریاست حفاظت نباتات است و  باید به اساس معیارها و اصول سازمان تجارت جهانی یا «WTO» عملی شود.»
تطبیق این پروژه دو سال را در بر می‌گیرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۳۵
Background image

نظارت از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری ۵۰۰ متری در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری در  ولسوالی خاکجبار ولایت کابل از روند پیشرفت کار یک کانال آبیاری به طول ۵۰۰ متر در این ولسوالی نظارت کردند.
این کانال با هماهنگی. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۲ - ۹:۱۵
Background image

۱۳ سبزخانه در سیدآباد میدان وردک به بهره‌برداری سپرده شد

۱۲ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۵ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
۱۳ سبزخانه در مناطق مختلف ولسوالی سیدآباد ولایت میدان وردک، با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و حمایت مالی موسسه ان‌سی‌اې، در حضور یک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

بازگشت به خبرها