پروژه‌ی زنجیره ارزش باغداری ۳۳۲ جریب باغ متراکم می‌سازد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۵:۲۴
HVCDSP

۱۴ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری خود، در نظر دارد که در سال مالی ۱۴۰۰ در هشت ولایت ۳۳۲ جریب باغ متراکم بسازد.
این باغ‌ها شامل درختان سیب، شفتالو، ناک، آلو، انار و لیمو خواهد بود و در ساخت آن‌ها ۵۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۵۵۹ افغانی هزینه خواهد شد.
باغ‌های یادشده در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، میدان‌وردک، پکتیکا، لوگر، پکتیا و خوست ساخته می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، یکی از پروژه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که توسط بانک انکشاف آسیایی «ADB»، تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۵۸
Background image

افتتاح پروژه پاک‌کاری کانال زهکشی برای احیاء زمین‌های زراعتی در ولسوالی سنگین ولایت هلمند

۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

پروژه پاک کاری کانال و زهکشی برای احیای زمین های زراعتی در ولسوالی سنگین ولایت هلمند از سوی ریاست زهکشی و اصلاح زمین های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به هزینه . . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۵۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت از شرکت‌ها و اتحادیه‌های زراعتی و مالداری در ولایات فراه و هلمند

۲۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

هیئتی از ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست قاری محمد اکبر امینی، رئیس این ریاست، جهت بازدید از شرکت‌های تولیدی محصولات زراعتی و مالداری،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۴ - ۱۱:۲۹
Background image

اجرای کمپاین واکسین حیوانات و توزیع وسایل حمایتی مالداری در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

۴ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۵ شعبان المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، دفتر بنیاد آقاخان یک کمپاین گسترده واکسین حیوانات در ولسوالی علی‌آباد این ولایت برگزار کرد. . .

بازگشت به خبرها