پروژه‌ی زنجیره ارزش باغداری ۳۳۲ جریب باغ متراکم می‌سازد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۵:۲۴
HVCDSP

۱۴ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری خود، در نظر دارد که در سال مالی ۱۴۰۰ در هشت ولایت ۳۳۲ جریب باغ متراکم بسازد.
این باغ‌ها شامل درختان سیب، شفتالو، ناک، آلو، انار و لیمو خواهد بود و در ساخت آن‌ها ۵۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۵۵۹ افغانی هزینه خواهد شد.
باغ‌های یادشده در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، میدان‌وردک، پکتیکا، لوگر، پکتیا و خوست ساخته می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، یکی از پروژه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که توسط بانک انکشاف آسیایی «ADB»، تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها