پروژه‌ی زنجیره ارزش باغداری ۳۳۲ جریب باغ متراکم می‌سازد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۴ - ۱۵:۲۴
HVCDSP

۱۴ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری خود، در نظر دارد که در سال مالی ۱۴۰۰ در هشت ولایت ۳۳۲ جریب باغ متراکم بسازد.
این باغ‌ها شامل درختان سیب، شفتالو، ناک، آلو، انار و لیمو خواهد بود و در ساخت آن‌ها ۵۹ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۵۵۹ افغانی هزینه خواهد شد.
باغ‌های یادشده در ولایت‌های کابل، بامیان، غزنی، میدان‌وردک، پکتیکا، لوگر، پکتیا و خوست ساخته می‌شود.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، یکی از پروژه‌های مهم وزارت زراعت‌، آبیاری و مالداری است که توسط بانک انکشاف آسیایی «ADB»، تمویل می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۹
Background image

د میدان وردګو دکرنې رییس؛ د ایمیرداد کې د کرنیزو پروژو چارې په چټکۍ روانې دي

۲۰ غویی ۱۴۰۵ه‍.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
 دمیدان وردګو ولایت دایمیرداد ولسوالی په کچه د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست تر چتر لاندې د«کلیوالي ودې او پراختیا پروګرام» تر عنوان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۵:۸
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به هلمند؛ روند انتقال یک‌هزار جریب زمین به شاروالی خانشین آغاز شد

۲۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور تسریع روند توسعه شهری و آبادانی منظم در کشور، یک هیئت بلندپایه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرده و در جریان آن. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۱۴:۵۹
Background image

برگزاری ورکشاپ بزرگ دو روزه برای مبارزه با کنه و جلوگیری از بیماری کانگو در بلخ

۲۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، به‌منظور مبارزه با کنه و جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، یک ورکشاپ تخنیکی دو روزه را برگزار. . .

بازگشت به خبرها