پرداخت ۱۷۰ میلیون افغانی پول به گونه مرابحه برای سه شرکت در وزارت منظور شد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۶/۲۱ - ۱۵:۴۵
کرنې وزارت کې درېیو شرکتونو ته د ۱۷۰ میلیونه افغانیو د مرابحې  پیسې ورکړه منظور شوه

جلسه‌ی به هدف منظوری پرداخت  خدمات مرابحه  برای سه شرکت از سوی صندوق انکشاف وجهی زراعت به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زارعت و مالداری برگزار شد.
 در این جلسه مسولان صندوق انکشاف وجهی زراعت تقاضای شرکت های تولید کننده کمپل پکتیکا، شرکت برادران قالین بافی قاسمی و شرکت تجارتی فیصل فهیم برای بدست آوردن  خدمات مرابحه از این صندوق را   به مولوی صداراعظم عثمانی  معین زراعت و مالداری وزارت زراعت توضیح داده و خواستار  منظوری پرداخت خدمات گردیدند.
شرکت‌ها متذکره  با درخواست دریافت پول به گونه مرابحه  متوسط پلان انکشاف کاروبار تجارت شان را دارند و از صندوق انکشاف وجهی زراعت خواهان خدمات مرابحه شده‌اند. 
در این جلسه مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری پس از استماع گزارش و پلان کاری شرکت‌های متذکره مبلغ یک صدوهفتاد میلیون افغانی را به سه شرکت متذکره  از طریق خدمات مرابحه منظور کرد.
شرکت های دریافت کننده پول به گونه خدمات مرابحه به هدف رشد سکتور زراعت و مالداری فعالیت دارند که شرکت تولید کننده کمپل پکتیکا از  پخته و پشم حیوانات برای ساخت کمپل استفاده می کند، شرکت برادران قالین بافی قاسمی نیز از پشم جهت ساخت کمپل استفاده می کند و شرکت تجارتی فیصل فهیم در بخش پروسس میوه و محصولات زراعتی کار می کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها