پایان نمایشگاه «گلفود»: دریافت قراردادهای فروش محصولات زراعتی به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر توسط صادرکننده‌گان افغان

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۴
پایان نمایشگاه «گلفود»: دریافت قراردادهای فروش محصولات زراعتی به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر توسط صادرکننده‌گان افغان

۱۰ حوت ۱۳۹۹
با پایان نمایشگاه گلفود در دبیِ امارات متحده عربی، مشخص شد که صادرکننده‌گان و تاجران افغانی که در این نمایشگاه شرکت کرده بودند، جمعاً به ارزش بیش از ۱۷۱ میلیون دالر، قرارداد تاییدشده‌ی صادرات تولیدات زراعتی افغانستان را به دست آورده‌اند.
حبیب‌الله حبیبی، رییس انکشاف سکتور خصوصی در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که در این نمایشگاه شرکت کرده است، می‌گوید: «بیش‌ترین این قراردادها با طرف‌های هندوستانی بسته شده است که جمعاً ارزش آن به حدود ۱۰۰ میلیون دالر می‌رسد. هم‌چنان پس از هندوستان، بزرگ‌ترین طرف قرارداد تاجران و صادرکننده‌گان افغانستان در نمایشگاه گلفود دبی، تاجران امارات متحده عربی است که ارزش آن به ۲۷ میلیون دالر می‌باشد. پس از آن، بیش‌ترین میزان قرارداد با تاجران عربستان سعودی عقد شده است که ارزش آن حدود شش میلیون دالر است.»
این قراردادها، شامل میوه خشک به ارزش بیش از ۱۰۷ میلیون دالر، مغزباب به ارزش بیش از ۴۳ میلیون دالر، گیاهان طبی به ارزش افزون بر ۱۳ میلیون دالر، دانه‌باب به ارزش بیش از ۴.۷ میلیون دالر، میوه تازه به ارزش بیش‌تر از ۱.۳ میلیون دالر، جوس به ارزش بیش‌تر از ۴۶۵ هزار دالر و عسل به ارزش بیش‌تر از ۴۲۵ هزار دالر می‌باشد.
سال‌های قبل تاجران افغان از نمایشگاه سالانه‌ی «گلفود»، جمعاً قراردادهایی به ارزش حدود ۱۰۰ میلیون دالر به دست می‌آوردند که امسال، با وجود کرونا، افزایش فوق‌العاده‌ای را میزان دریافت این قراردادها برای افغانستان نشان می‌دهد.
باید گفت که سال گذشته حدود ۸۰ درصد قراردادهای تاجران افغان و طرف‌های قراردادشان در نمایشگاه گلفود، عملی شده بود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۳
Background image

آغاز کمپاین ملی بهاری نهال شانی در ولایت کابل

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۹ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
کمپاین ملی بهاری  نهال شانی سال ۱۴۰۵ هجری شمسی در محوطه انستتیوت  تعلیمات تخنیکی و مسلکی کابل با حضور مقام‌های محلی آغاز شد.
در این مراسم،. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۲:۵۲
Background image

تبدیل و معرفی شماری از کارمندان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت در بست‌های جدید

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
براساس حکم مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شش تن از کارمندان ریاست مالی و حساب این وزارت از بست‌های قبلی تبدیل و در بست‌های جدید تعیین گردیده و طی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

غرس ۵ هزار اصله نهال در ساحات واترشید مرکز دایکندی

۱۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی از تطبیق و نظارت پروژه‌ای تحت عنوان «غرس درختان مثمر به روش محلی و ایجاد مشاغل سبز» خبر می‌دهد که از سوی مؤسسه راه امید به. . .

بازگشت به خبرها