پایان موفقانه روند توزیع گندم بذری و کودهای کیمیاوی در ولایت فاریاب

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۲:۲۷
پایان موفقانه روند توزیع گندم بذری و کودهای کیمیاوی در ولایت فاریاب

۲۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
روند توزیع گندم بذری و کودهای کیمیاوی یوریا و دی‌ای در مرکز و ۱۸ واحد اداری ولایت فاریاب با همکاری کمیته ناروی، ورلدویژن، اکتید و داکار برای بیش از ۲۴ هزار دهقان موفقانه تکمیل شد.
مولوی جان مراد وقار، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب، این کمپاین را مطابق طرزالعمل و تفاهم‌نامه‌های موجود موفقیت‌آمیز دانسته و نقش چنین کمک‌هایی را در بهبود مصونیت غذایی، ایجاد فرصت‌های شغلی، افزایش حاصلات گندم و تقویت اقتصاد زراعتی مهم تلقی کرد. وی از همکاری موسسات، به‌ویژه سازمان غذا و زراعت ملل متحد، ابراز قدردانی کرد.
رئیس زراعت فاریاب همچنین تأکید کرد که مردم این ولایت بیشتر زراعت‌پیشه و مالدار بوده، اما با چالش کمبود آب مواجه هستند. وی از موسسات همکار خواست تا میزان کمک‌های خود را در بخش اعمار بندهای آبگردان، کانال‌ها، چکدم‌ها و تهیه تخم‌های بذری افزایش دهند، زیرا این موارد از عوامل اساسی در توسعه سکتور زراعت محسوب می‌شوند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS