پاک‌سازی ۴۰۰ هکتار زمین از ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۷ - ۱۵:۴۵
پاک‌سازی ۴۰۰ هکتار زمین از ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تداوم کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مراکشی در ولسوالی‌های شولگره و زاری این ولایت خبر می‌دهد.
به اساس معلومات آمریت امور زراعتی و مدیریت عمومی حفاظت نباتات و قرنطین، این کمپاین توسط کارمندان فنی مدیریت یادشده در قریه‌جات ملخ‌خیز جریان دارد و تا کنون حدود ۴۰۰ هکتار زمین از وجود ملخ‌های مضره پاک‌سازی شده است.
مسؤولان می‌گویند که عملیات مجادله در ساحات باقی‌مانده همچنان ادامه دارد و به یاری خداوند ساحات تحت کنترول قرار دارد. تا اکنون هیچ‌گونه خسارت از ناحیه این آفت به محصولات زراعتی دهاقین وارد نشده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۳۰
Background image

هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت از پروژه‌های ساختمانی و آبیاری در کندز نظارت کرد

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری مولوی عبدالمجید مبارک رئیس تدارکات این وزارت، به ولایت کندز سفر نمود. هدف از این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۵
Background image

کمپاین‌های منظم علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» در ولایت کندز در جریان است

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۴ جُمَادَى الثاني ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز از طریق بخش حفاظت نباتات، کمپاین‌هایی را علیه آفات «یوریا سپرې» و «مورپتدار» آغاز کرده است تا از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۴ - ۱۵:۲۴
Background image

انجام فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه

۲۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع آفات گدام‌ها، حفظ کیفیت گندم ذخیره‌شده و تأمین امنیت غذایی، عملیات فوموگیشن گدام استراتژیک ۵۰۰۰ تنی شهر میمنه با همکاری مدیریت حفاظت نباتات و. . .

بازگشت به خبرها