پاککاری کانال تاریخی مستان در کابل تکمیل و مزد کارگران توزیع شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱/۳ - ۱۳:۳۶
پاککاری کانال تاریخی مستان در کابل تکمیل و مزد کارگران توزیع شد

۳ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
روند پاککاری کانال تاریخی مستان که منبع اصلی تأمین آب باتلاق کول حشمت خان در کابل است،  از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری موفقانه تکمیل گردید و مزد کارگران این پروژه توزیع شد.
کانال مستان که به نام جوی پادشاهی نیز یاد می‌شود، بیش از یک‌صد سال قدمت داشته و از منطقه چرخ آب ولسوالی بگرامی (از دریای لوگر) آغاز و تا آبریزه ساحه حفاظت‌شده کول حشمت خان امتداد دارد. این کانال نقش مهمی در تقویت آب‌های زیرزمینی، تصفیه هوا و تأمین زیستگاه طبیعی پرندگان مهاجر دارد.
در سال ۱۴۰۳ خورشیدی، از بودجه انکشافی وزارت زراعت مبلغ ۱۰.۳ میلیون افغانی برای انکشاف اکوسیستم‌های باارزش طبیعی اختصاص یافته بود که از این میان، ۱.۸ میلیون افغانی برای پاککاری کانال مستان در نظر گرفته شد.
کار عملی پاککاری این کانال به تاریخ ۸ عقرب سال گذشته، طی مراسمی با حضور مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی، مولوی محمدعظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده، وکلای گذر و نمایندگان مردم آغاز شد. این روند طی سه مرحله تا تاریخ ۲۶ قوس ۱۴۰۳ تکمیل گردید.
در نتیجه این پروژه، مبلغ ۱.۷ میلیون افغانی به‌مصرف رسید و به تاریخ‌های ۲۶ و ۲۷ ماه حوت، مزد ۳۴۷ تن از کارگرانی که در پاککاری این کانال سهم گرفته بودند، در حضور هیئت موظف توزیع شد.
باشندگان محل از این اقدام استقبال کرده و خواهان ادامه پروژه‌های مشابه به‌منظور حفظ منابع طبیعی و اکوسیستم منطقه شدند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

معرفی پروژه تاب‌آوری اقتصادی و توانمندسازی خانواده‌ها در بامیان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در یک نشست رسمی در سالون کنفرانس ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، پروژه «تاب‌آوری اقتصادی، توانمندسازی اقتصادی خانواده و ایجاد شغل در افغانستان» از سوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب از ولایت کندهار به کشور روسیه

۱۳ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند صادرات ۵۰ متریک تُن سیب به ارزش یک صد هزار دالر  از سوی شرکت خصوصی «کندا فروت» در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان طی برنامه‌ای در. . .

بازگشت به خبرها