وسایل کار قطعات نمایشی شالی به ۳۰۰ دهقان در کندز توزیع شد

naim.rezai
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۴:۱۸
وسایل کار قطعات نمایشی شالی به ۳۰۰ دهقان در کندز توزیع شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۰
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندز از توزیع وسایل کار قطعات نمایشی شالی به ۳۰۰ دهقان در این ولایت خبر می‌دهد.
عبدالهادی قرلق، رییس زراعت کندز، می‌گوید که قبلاً ۳۰۰ قطعه نمایشی شالی از سوی وزارت زراعت در این ولایت ساخته شده بود که امروز برای صاحبان آن وسایل کار توزیع شده است. او افزود که با استفاده از کشت قطعات شالی، ۲۵ الی ۳۰ درصد حاصلات افزایش خواهد یافت.
کندز از جمله ولایات تولیدکننده بزرگ برنج در سطح کشور است. سال گذشته این ولایت از ۴۶ هزار و ۸۱۱ هکتار زمین زیر کشت شالی، ۱۴۰ هزار و ۳۶۱ متریک‌تن برنج تولید کرده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۲:۰
Background image

کمپاین یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» در ولایت کندز آغاز شد

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در ولایت کندز کمپاین ویژه یوریا اسپری و مبارزه میخانیکی با آفت «مور پته‌دار» آغاز شد. این برنامه بر اساس پلان ریاست حفظ نباتات و قرنطین وزارت. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۸
Background image

ایجاد ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری در فاریاب

۱۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
برای ارتقای آگاهی دهاقین و ترویج تخنیک‌های نوین زراعتی، آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب ۲۵ قطعه نمایشی گندم بذری اصلاح‌شده را در چهار ولسوالی این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۷ - ۱۱:۵۴
Background image

آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهاقین در ولسوالی بهارک

۱۷ قوس ۱۴۰۴  هـ.ش
به‌منظور افزایش سطح حاصلات گندم در هر جریب زمین، ترویج و معرفی تخم‌های بذری اصلاح‌شده و تقویت امنیت غذایی، ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار با همکاری مالی سازمان. . .

بازگشت به خبرها