وزیر زراعت با والی ولایت جوزجان دیدار کرد 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۴/۴ - ۱۴:۳۵
وزیر زراعت با والی ولایت جوزجان دیدار کرد 

۴ سرطان ۱۴۰۳  هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراهش در جریان سفر به ولایت جوزجان با قاری گلحیدر شفیق ولایت آن ولایت دیدار کرد.
در این دیدار در رابطه به چگونگی تطبیق پروژه‌های زراعتی و مالداری، حفاظت از منابع طبیعی و جلوگیری و استرداد زمین های غصب شده در ولایت جوزجان بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت در این دیدار برنامه‌های وزارت زراعت را جهت رشد و انکشاف دهی زراعت و مالداری در کشور بیان کرده و خواستار همکاری مسوولان محلی ولایت جوزجان در راستای تطبیق پروژه‌‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات دهقان و مالدارن در آن ولایت شد.
در همین حال والی جوزجان از تلاش‌های وزارت زراعت در سکتور زراعت و مالداری استقبال کرده و اطمینان همکاری لازم را با مسوولان وزارت زراعت در ولایت جوزجان سپرد.
در این دیدار شماری از روئسا و متخصصین وزارت زراعت و مسوولان ادارات محلی ولایت جوزجان نیز حضور داشتند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۴
Background image

روند استملاک و قیمت‌گذاری زمین‌های واقع در ساحه بند آب للندر (شاتوت) در ولایت کابل با سرعت ادامه دارد

 

۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست ارزیابی، استملاک و اسکان مجدد مربوط ریاست اراضی  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق تیم‌های تخنیکی خویش، روند استملاک و قیمت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۳۱
Background image

برنامه آموزشی مدیریت سبزخانه‌ها در ولایت فراه آغاز شد


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه و با همکاری مؤسسه «واسا»، برنامه آموزشی پنج‌روزه در بخش مدیریت سبزخانه‌ها برای ۸۰ تن امروز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۳۰ - ۱۵:۱۸
Background image

برگزاری جلسه در مورد احداث ۱۸ هکتار جنگل مصنوعی نهال بیر در ولایت لغمان


۳۰ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با مسئولان شرکت لوژستیکی ساختمانی زراعتی و مالداری رحمانزی و متخصصان بخش‌های مربوط، در خصوص. . .

بازگشت به خبرها