وزیر زراعت با مسوولان شرکت مخابراتی (ACG) دیدار کرد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۹/۸ - ۹:۳۸
د کرنې وزیر د (اې سي جي) مخابراتي شرکت له چارواکو سره وکتل

مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان شرکت مخابراتی و انترنتی (ACG) دیدار کرده و مشکلات شرکت متذکره  را در بخش اجاره زمین استماع نموده هدایات لازم را جهت رسیده‌گی به آن سپرد.
مسوولان شرکت مخابراتی و انترنتی (ACG) امروز به دفتر وزیر زراعت حضور یافته و خواستار کاهش مالیه زمین پایه‌های مخابراتی شان شدند که در ۳۳ ولایت موجود است و فعالیت دارد.
وزیر زراعت پس از استماع مشکلات شان برایشان اطمینان داد که در چارچوب قوانین و مقررات وزارت زراعت با آنها همکاری  می شود.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۳۰
Background image

امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دالر در نمایشگاه زراعت و مالداری افغانستان

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هم‌زمان با اختتام نمایشگاه بین الملی زراعت و مالداری افغانستان در کابل، خان‌محمد فروتن رئیس اتاق زراعت و مالداری افغانستان، از امضای ۷۴ تفاهم‌نامه به ارزش بیش از ۲۰۰. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۵:۶
Background image

توزیع ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی برای ۳۱ خانواده در دایکندی

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری مؤسسه «مجادله بر ضد گرسنگی»، برای ۳۱ خانواده مستحق در ولسوالی‌های پاتو و سنگتخت و بندر، ۹۳۰ قطعه مرغ تخمی توزیع. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۵ - ۱۴:۵۷
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت تخار از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۲۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت تخار با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار کرده و گزارش فعالیت‌های. . .

بازگشت به خبرها