وزیر زراعت با رییس پروژه DAI  دیدار کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۲:۳۳
وزیر زراعت با رییس پروژه DAI  دیدار کرد

۱۷ قوس ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با اسکات رییس پروژه زنجیره ارزشی زراعت (DAI- USAID) در افغانستان دیدار کرده و در مورد کار روی پروژه های زیربنائی صحبت کردند.
 در این دیدار اسکات رییس زنجیره ارزش زراعت اداره انکشافی بین المللی امریکا در افغانستان در جریان دیدار با وزیر زراعت برنامه‌های پروژه متذکره را در افغانستان توضیح داده و علاقمندی خویش را در سرمایه گذاری بالای زعفران هرات، قالین بافی در ولایت فاریاب اظهار داشت.
در عین مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت تعهد هر نوع همکاری را با مسوولان پروژه متذکره سپرده و افزود" حالا زمینه هر نوع سرمایه گذاری در افغانستان فراهم است و از تمام سرمایه گذاران و موسسات کمک رسان مثل شما خواهان سرمایه گذاری و کمک در بخش‌های زیربنایی با دهقانان و مالدارن کشور هستیم.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۴
Background image

برای تطبیق کمپاین واکسیناسیون مواشی در بلخ ۹۵ هزار و ۶۰۰ دوز واکسین اختصاص یافت

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری اداره خوراک و زراعت ملل متحد «FAO»، برنامه آگاهی‌دهی کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بروسلوز و لمپی‌اسکین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۱
Background image

برنامه آموزشی آمادگی برای کمپاین واکسیناسیون حیوانات در برابر بیماری لمپی‌اسکین در حوزه جنوب‌شرق آغاز شد

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ رَبیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد «FAO» و تحت نظارت مستقیم آمریت مالداری، برنامه. . .

بازگشت به خبرها