وزیر زراعت افغانستان و هیئت همراهش با شماری از سرمایه‌گذاران روسیه دیدار کردند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۵۱
وزیر زراعت افغانستان و هیئت همراهش با شماری از سرمایه‌گذاران روسیه دیدار کردند

۳۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت امارت اسلامی افغانستان به همراه هیئت عالی‌رتبه متشکل از مقام‌های وزارت‌های صنعت، تجارت و اقتصاد و مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری، در حاشیه کنفرانس اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه با شماری از سرمایه‌گذاران روسیه دیدار و گفت‌وگو کردند.
در این دیدار، دو طرف پیرامون فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعت، مالداری و آبیاری افغانستان بحث و تبادل نظر کردند. وزیر زراعت افغانستان به معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بخش زراعتی کشور پرداخت و بر آمادگی دولت برای تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری و حمایت از پروژه‌های توسعه‌ای تأکید کرد.
سرمایه‌گذاران روسی نیز به علاقه‌مندی خود برای همکاری و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زراعتی افغانستان، به‌ویژه در زمینه‌های توسعه سیستم‌های آبیاری و تولید محصولات زراعتی و صادرات آن به کشور های آسیای میانه و خصوصا کشور روسیه  اشاره کردند.
این دیدار گامی مهم در جهت تقویت همکاری‌های اقتصادی و جذب سرمایه‌های خارجی برای توسعه پایدار زراعتی و افزایش تولیدات زراعتی افغانستان محسوب می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها