وزیر زراعت: «در کشور خود سرمایه‌گذاری کنید، تولیدکننده و فروشنده باشید»

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۹ - ۹:۵۳
وزیر زراعت: «در کشور خود سرمایه‌گذاری کنید، تولیدکننده و فروشنده باشید»

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سلطان محمد صافی، معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و موسس فابریکه تولیدی مشرقی وال، گفت: «در کشور خود سرمایه‌گذاری کنید، واردکننده نباشید، بلکه صادرکننده و تولیدکننده باشید.»
وزیر زراعت تاکید کرد: «تاجران و سرمایه‌گذاران مجاهدین بخش اقتصادی کشور هستند. استقلالیت ارضی با تلاش مجاهدین به دست آمده و اکنون نیاز به استقلالیت اقتصادی داریم.»
وی در سخنانش بر اهمیت سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، افزایش تولیدات، ایجاد اشتغال و جلوگیری از واردات مواد بی‌کیفیت تأکید کرد.
سلطان محمد صافی، معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و موسس فابریکه تولید دانه مشرقی وال، اظهار داشت: «عزت هر افغان در کشور خودش است و وظیفه هر افغان است که در کشور خود سرمایه‌گذاری کند. ما فابریکه تولید دانه را ساخته‌ایم و حالا قصد داریم فابریکه تولید داروهای حیوانات را بسازیم.»
صافی افزود: «سرمایه‌گذاری در کشور نه تنها برای ما درآمد خوبی به همراه دارد بلکه برای مردم و دولت نیز مفید است و عزت هر افغان در همین نهفته است.»
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا با تشویق و حمایت تاجران و سکتور خصوصی، زمینه سرمایه‌گذاری‌های بزرگ را ایجاد نماید.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۵
Background image

آغاز توزیع تجهیزات خدمات وترنری برای ۱۰ واحد خدماتی در ولایت غور


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به همکاری موسسه افغان اید، برنامه توزیع وسایل و تجهیزات خدمات وترنری را برای ۱۰ واحد خدمات وترنری و کلینیک‌های حیوانی در. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۳:۲۲
Background image

راهنمایی مالداران در مورد وقایه امراض حیوانی در ولسوالی شتل پنجشیر


۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر به قریه دهکلان  ولسوالی شتل آن ولایت رفته و برای مالداران این قریه برنامه آگاهی‌دهی در مورد وقایه و کنترول امراض. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۸:۹
Background image

افتتاح کار ساخت کمپلکس تجارتی و زراعتی در زابل با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی

۲۶ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کار ساخت یک کمپلکس «تجارتی، زراعتی و مالداری» با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیون افغانی از سوی سکتور خصوصی در ولسوالی شاجوی ولایت زابل افتتاح شد.
این پروژه با حضور مولوی. . .

بازگشت به خبرها