وزارت زراعت دو هزار پنجصد تن گندم به متضررین حادثه اخیر در خوست و پکتیکا توزیع می‌کند

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۵۰
د کرنې وزارت د خوست او پکتيکا د وروستي پېښې پر زيانمنو  دو زره پنځه سوه ټنه غنم وېشي


۲ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور کمک رسانی به آسیب‌دیده‌گان زلزله و سیلاب در ولایت‌های خوست و پکتیکا به مقدار دو هزار ۵۰۰ متریک تن گندم را توزیع می‌کند.
 که از این مقدار گندم ۵۰۰ متریک تن آن  از ذخایر استراتژیک وزارت زراعت در ۱۳ عراده موتر تیلر بارگیری شده و قرار است تا فردا صبح به ولایت‌های خوست و پکتیکا برسد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۴:۲۹
Background image

ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان چندین اداره داخلی و خارجی در وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ معیشت بدیل با حضور مسئولان وزارت‌های زراعت، آبیاری و مالداری، صنعت و تجارت، انرژی و آب، امور داخله، احیا و انکشاف دهات، کار و امور اجتماعی، صحت عامه، دفتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۳:۴۹
Background image

نظارت از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که از روند توزیع وسایل پروسس لبنیات و میوه‌جات برای زنان روستایی در ولسوالی چاه‌آب نظارت به‌عمل آمده است.
به گفته‌ی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۳۰ - ۱۲:۴۵
Background image

در ولسوالی مارجه‌ی ولایت هلمند باغ ۱۰۰ جریبه‌ی خرما احداث می‌شود

۳۰ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
با تشویق و همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هلمند، یکی از سرمایه‌گذاران محلی قصد دارد در ۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی مارجه باغ خرما. . .

بازگشت به خبرها