وزارت زراعت دو هزار پنجصد تن گندم به متضررین حادثه اخیر در خوست و پکتیکا توزیع می‌کند

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۵۰
د کرنې وزارت د خوست او پکتيکا د وروستي پېښې پر زيانمنو  دو زره پنځه سوه ټنه غنم وېشي


۲ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور کمک رسانی به آسیب‌دیده‌گان زلزله و سیلاب در ولایت‌های خوست و پکتیکا به مقدار دو هزار ۵۰۰ متریک تن گندم را توزیع می‌کند.
 که از این مقدار گندم ۵۰۰ متریک تن آن  از ذخایر استراتژیک وزارت زراعت در ۱۳ عراده موتر تیلر بارگیری شده و قرار است تا فردا صبح به ولایت‌های خوست و پکتیکا برسد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها