وزارت زراعت دو هزار پنجصد تن گندم به متضررین حادثه اخیر در خوست و پکتیکا توزیع می‌کند

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۵۰
د کرنې وزارت د خوست او پکتيکا د وروستي پېښې پر زيانمنو  دو زره پنځه سوه ټنه غنم وېشي


۲ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور کمک رسانی به آسیب‌دیده‌گان زلزله و سیلاب در ولایت‌های خوست و پکتیکا به مقدار دو هزار ۵۰۰ متریک تن گندم را توزیع می‌کند.
 که از این مقدار گندم ۵۰۰ متریک تن آن  از ذخایر استراتژیک وزارت زراعت در ۱۳ عراده موتر تیلر بارگیری شده و قرار است تا فردا صبح به ولایت‌های خوست و پکتیکا برسد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها