وزارت زراعت دو هزار پنجصد تن گندم به متضررین حادثه اخیر در خوست و پکتیکا توزیع می‌کند

user-admin
جمعه ۱۴۰۱/۴/۳ - ۹:۵۰
د کرنې وزارت د خوست او پکتيکا د وروستي پېښې پر زيانمنو  دو زره پنځه سوه ټنه غنم وېشي


۲ سرطان ۱۴۰۱ ه‍.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور کمک رسانی به آسیب‌دیده‌گان زلزله و سیلاب در ولایت‌های خوست و پکتیکا به مقدار دو هزار ۵۰۰ متریک تن گندم را توزیع می‌کند.
 که از این مقدار گندم ۵۰۰ متریک تن آن  از ذخایر استراتژیک وزارت زراعت در ۱۳ عراده موتر تیلر بارگیری شده و قرار است تا فردا صبح به ولایت‌های خوست و پکتیکا برسد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۶:۰
Background image

کمپاین دواپاشی علیه بیماری کانگو در ولایت بلخ آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که کمپاین دواپاشی علیه بیماری تب خون‌دهنده کریمه–کنگو با همکاری موسسه اکتید در این ولایت آغاز گردیده است.
مسئولان هدف. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۳:۲۰
Background image

برنامه ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی آفات نباتی در دو ولسوالی نورستان آغاز شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان به منظور جلوگیری از آفات نباتی و حشرات مضر، یک برنامه گسترده ۳۰ روزه کنترول کیمیاوی را آغاز کرده. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۹ - ۱۱:۳۳
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت پروان رسماً معرفی شد

۲۹ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی خان محمد حقمل به عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان رسماً معرفی و به وظیفه‌اش آغاز کرد.
مراسم معرفی وی با حضور مسئولان ولایتی، رؤسای ادارات. . .

بازگشت به خبرها